• Καταγγέλλουν το ΕΣΡ

  10:30 πμ, Τετάρτη 30 Μάι 2012 10:30 πμ, Τετάρτη 30 Μάι 2012

  Ως ψευδή χαρακτηρίζει το ΚΚΕ τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το ΕΣΡ για την προβολή των κομμάτων. Σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος, κατά την προεκλογική περίοδο το ΕΣΡ δίνει 442 εμφανίσεις στελεχών του ΚΚΕ, ενώ ο Περισσός επισημαίνει ότι οι εμφανίσεις ήταν μόλις 121.

  «Τα στοιχεία που πρόσφατα έδωσε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης» αναφέρει η ανακοίνωση του ΚΚΕ «για την προβολή των κομμάτων κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου των βουλευτικών εκλογών της 6ης Μαΐου 2012, σε ό,τι αφορά το ΚΚΕ διαστρεβλώνουν την κατάσταση και παρουσιάζουν μια εντελώς ψευδή εικόνα.

  Συγκεκριμένα δίνει ότι το ΚΚΕ:

  • Στη ΝΕΤ – ΕΤ 1 είχε 98 εμφανίσεις στελεχών – υποψηφίων, ενώ σε όλη αυτήν την περίοδο οι προσκεκλημένοι από το ΚΚΕ στις συζητήσεις ήταν μόλις 26, συμπεριλαμβανομένων και των συνεντεύξεων που έδωσε η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα και τις οποίες το ΕΣΡ δεν προσμετράει.

  • Στο MEGA: 74 αντί για 17,

  • Στον ΑΝΤ 1: 93 αντί για 19,

  • Στον ΣΚΑΪ: 74 αντί για 23,

  • Στον ALPHA: 40 αντί για 8,

  • Στο STAR: 63 αντί για 14.

  Έτσι εμφανίζει ότι στο σύνολο το ΚΚΕ είχε 442 εμφανίσεις στελεχών, ενώ αυτές ήταν 121. Μάλιστα οι περισσότερες στην πρωινή, μεσημεριανή και απογευματινή ζώνη και λιγότερες ήταν στη βραδυνή ζώνη, που έχει τη μεγαλύτερη τηλεθέαση».

  Το ΚΚΕ επισημαίνει ότι: «Η προκλητικά άνιση προβολή των κομμάτων σε βάρος του ΚΚΕ συνεχίζεται και στην τρέχουσα προεκλογική περίοδο. Το ΚΚΕ δεν πρόκειται να συμβιβαστεί και καλεί τα μέλη, τους οπαδούς, τους φίλους του να παρέμβουν με τη δράση τους ώστε να φτάσει πλατιά η φωνή και οι θέσεις του ΚΚΕ σε όλους τους εργαζόμενους, τους νέους, τις γυναίκες».

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα