• "Η Λαγκάρντ τους εξόργισε"

  2:53 μμ, Δευτέρα 28 Μάι 2012 2:53 μμ, Δευτέρα 28 Μάι 2012

  "Αυτή η συνέντευξη εξόργισε τους Έλληνες!" αναφέρει σε δημοσίευμα της -σχετικά με τις αντιδράσεις των Ελλήνων πολιτικών μετά τη συνέντευξη της επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ στον Guardian- η γερμανική εφημερίδα BILD.

  "Η Κριστίν Λαγκάρντ, κάλεσε τους Έλληνες πολίτες -σε συνέντευξή της στον Guardian- να πληρώσουν τους φόρους" γράφει η Bild, σχεδόν έκπληκτη που η δήλωση της επικεφαλής του ΔΝΤ, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στην Ελλάδα.

  "'Η κ.Λαγκάρντ θα πρέπει να ξανσκεφτεί τι είπε και να ανακαλέσει' δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος" αναφέρει το δημοσίευμα και συνεχίζει:

  "'Το τελευταίο πράγμα που χρειαζόμαστε είναι η συμπόνια της Λαγκάρντ', δήλωσε ο επικεφαλής του αριστερού κόμματος ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, υποστηρίζοντας ότι η πλειοψηφία των Ελλήνων πληρώνει κανονικά τους φόρους. Σημείωσε επίσης, ότι αν η κ. Λαγκάρντ αναρωτιέται γιατί δεν πληρώνουν οι πλούσιοι φόρους, θα πρέπει να απευθυνθεί στο ΠΑΣΟΚ και στη Νέα Δημοκρατία και όχι στους πολίτες" γράφει η Bild για τον Τσίπρα.

  "'Δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει όλο αυτό. Είναι σαν να επιρρίπτεις ευθύνες σε έναν άρρωστο επειδή του έχει δοθεί λάθος φάρμακο' δήλωσε ο εκπρόσωπος του δεξιού κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μιχελάκης" σημειώνει η εφημερίδα.

  "Οι Έλληνες πολιτικοί είναι εκτός εαυτού" κλείνει το δημοσίευμα.

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα