Πλήρωνε 1500€ τη βραδιά

Τα ακριβά γούστα της συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου Βίκυς Σταμάτη δεν εξαντλούνται στις αγορές ρούχων, επίπλων και υφασμάτων, αλλά επεκτείνονται και στις διακοπές σε πολυτελή θέρετρα του εξωτερικού.

Εξάλλου, ήταν επιθυμία της ίδιας ήταν να πραγματοποιήσει το γάμος της με τον Άκη Τσοχατζόπουλο στο πανάκριβο ξενοδοχείο Four Seasons στο Παρίσι.

Τα τιμολόγια που βρέθηκαν στο προσωπικό αρχείο του Άκη Τσοχατζόπουλου και είναι κομμένα στο όνομα της Βίκυς Σταμάτη, αφορούν στις διακοπές του ζευγαριού στην Κόστα Σμεράλντα στη Σαρδηνία, στο υπερπολυτελές Hotel Pitrizza με 1500 ευρώ τη διανυκτέρευση!   Μάλιστα η Βίκυ Σταμάτη έκανε χρήση όλων των υπηρεσιών που προσέφερε το ξενοδοχείο, αφού όπως βλέπετε στο τιμολόγιο ξόδεψε 87, 8 ευρώ για το γυμναστήριο, 90,38 για μανικιούρ-πεντικιούρ και 118.79 ευρώ για την περιποίηση των…βλεφαρίδων της! Οι φωτογραφίες από το resort είναι ενδεικτικές…  Αντίστοιχα, τιμολόγια βρέθηκαν και στο όνομα του εξαδέλφου του Άκη Τσοχατζόπουλου Νίκου Ζήγρα. Αφορούν σε διακοπές στο γνωστό ξενοδοχείο Grand Hotel Quisiana στο Κάπρι. Στις ανέσεις που απόλαυσαν περιλαμβάνεται και το μασάζ.  

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ