• Ολομέτωπη επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ

  7:40 πμ, Παρασκευή 25 Μάι 2012 7:40 πμ, Παρασκευή 25 Μάι 2012

  Από «κόσκινο» περνούν σε καθημερινή βάση τις δηλώσεις των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που εμφανίζονται στα ΜΜΕ το επικοινωνιακό επιτελείο της ΝΔ.

  Προσπαθούν με αυτό τρόπο να αναδείξουν – όπως λένε – τις αντιφάσεις που πέφτουν διαρκώς τα στελέχη της Κουμουνδούρου. Παράλληλα ανοίγουν και το μεταναστευτικό ένα θέμα το οποίο θα είναι το επόμενο μέτωπο σύγκρουσης με τον ΣΥΡΙΖΑ.

  O Αντώνης Σαμαράς δίνοντας και το στίγμα που θα ακολουθήσει κατά την προεκλογική περίοδο μίλησε για τον Α. Τσίπρα από τις Βρυξέλλες με πολύ σκληρή γλώσσα. «Αντιλαμβάνεστε ότι αυτός, την ώρα που εμείς χτίζουμε, κατεδαφίζει αυτές τις αναγκαίες συμμαχίες. Αυτό δεν το δέχομαι. Αυτή την αλαζονεία να την αφήνει έξω από την πόρτα του, όχι μέσα στην πόρτα της Ευρώπης, γιατί μας κάνει κακό. Και αυτό θέλω να είναι απολύτως καθαρό. Και νομίζω ότι πυροβολεί την Ελλάδα, την ώρα που η Ελλάδα δεν τον κοιτάει. Νομίζει ότι δεν τον κοιτάει».

  Την ίδια ώρα εκτός από το οικονομικό η ΝΔ ανεβάζει του τόνους και στο μεταναστευτικό ένα ακόμη θέμα που τα δύο κόμματα έχουν τελείως διαφορετικές θέσεις. Με αφορμή τα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες μέρες στην Πάτρα ξέσπασε νέα αντιπαράθεση μεταξύ Συγγρού και Κουμουνδούρου.

  «Δεν μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ, την ώρα που η λαθρομετανάστευση εξελίσσεται σε ασύμμετρη απειλή, να υπόσχεται “διεύρυνση της έννοιας του ασύλου και γρήγορη χορήγησή του”, δηλαδή, μαζική νομιμοποίηση. Είναι περίεργο να μιλά για αποστρατικοποίηση του Λιμενικού Σώματος. Και είναι, τουλάχιστον, προκλητικό, σε μια χώρα με περισσότερους από 1 εκατ. ανέργους να υπόσχεται ότι θα μοιράζει επιδόματα ανεργίας “σταδιακά στο 80% του τελευταίου μισθού για την πρώτη διετία” σε 1,5 εκατ. λαθρομετανάστες, “ώσπου να βρουν δουλειά” δήλώσε ο Γ. Μιχελάκης.

  Πήγη: Real

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα