• Όλα είναι θέμα timing

  10:33 πμ, Σαββατο 19 Μάι 2012 10:33 πμ, Σαββατο 19 Μάι 2012

  Ψάχνουν το timing στη ΝΔ προκειμένου να γίνουν οι τελικές ανακοινώσεις για τη συνεργασία με την Ντόρα Μπακογιάννη κάτι που αναμένεται ότι θα επιφέρει αλλαγές και σε σημαντικές εκλογικές περιφέρειες όπως είναι αυτή της Κρήτης όπου πολιτεύονται δυο βασικά της στελέχη ο Χρ. Μαρκογιαννάκης στα Χανιά και ο Λ. Αυγενάκης στο Ηράκλειο.

  Ίσως και μέσα στο Σαββατοκύριακο να υπάρξουν οι τελικές ανακοινώσεις κάτι που ωστόσο δεν επιβεβαιώνεται από κανένα από τα δυο επιτελεία όπου επικρατεί μία άκρατη μυστικότητα για τους χειρισμούς και τα ραντεβού που έχουν γίνει μέχρι σήμερα προκειμένου να καταλήξει σε επιτυχία ο… πολιτικός γάμος της χρονιάς.

  Μέχρι σήμερα πάντως οι χειρισμοί έχουν γίνει χωρίς διαρροές αφού όπως συμφωνούν και από τις δυο πλευρές, το οποιοδήποτε επικοινωνιακό λάθος κινδυνεύει να τινάξει στον αέρα τη συμφωνία η οποία όπως όλα δείχνουν έχει κλείσει ήδη από το πρώτο ραντεβού Σαμαρά – Μπακογιάννη.

  Τα σενάρια για το ποια θέση θα πάρει στα ψηφοδέλτια της ΝΔ η κ. Μπακογιάννη είναι πολλά αλλά κανένα από αυτά δεν επιβεβαιώνεται. Οι όποιες αντιδράσεις έχουν ήδη εκδηλωθεί σε συγκεκριμένα σκληρά προεδρικά μπλοκ εκτιμούν στη Λ. Συγγρού ότι θα ατονήσουν όσο θα πλησιάζει η ώρα της κάλπης και θα αυξάνονται, όπως σημειώνουν, τα ποσοστά της ΝΔ στην πρώτη θέση των δημοσκοπήσεων.

  Πηγή: Real.gr

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα