• «Χτύπημα κάτω από τη ζώνη»

  1:47 μμ, Πέμπτη 17 Μάι 2012 1:47 μμ, Πέμπτη 17 Μάι 2012

  «Είμαστε ένας πολιτικός χώρος που δεν διαβουλεύεται χωρίς να το ανακοινώνει. Δεν έχουμε κρυφή ατζέντα για να φέρουμε μετά το αποτέλεσμα», απαντά η επικεφαλής της εκλογικής εκστρατείας των Οικολόγων Πράσινων Ιωάννα Κοντούλη, στη φημολογία περί μυστικών διαπραγματεύσεων και ενδεχόμενων συνεργασιών, ενόψει των νέων εκλογών.

  «Αυτές οι διαρροές από όπου κι αν προέρχονται δεν φαίνεται να είναι για το καλό των Οικολόγων Πράσινων. Δεν φαίνεται να είναι από ανθρώπους που αγαπούν τους Οικολόγους Πράσινους και θεωρούν ότι η πράσινη φωνή έλειπε και λείπει από τη χώρας μας σε θεσμικό επίπεδο», επισημαίνει η κ. Κοντούλη σε δηλώσεις της προς το ΑΜΠΕ.

  «Θεωρώ ότι οι διαρροές αυτές είναι χτύπημα κάτω από τη ζώνη. Δεν είναι καθαρή πολιτική, ούτε λειτουργούν με διάθεση συνεργασίας. Διότι οι συνεργασίες δεν βγαίνουν με διαρροές αλλά μέσα από τον σεβασμό και την αυτοτέλεια των πολιτικών χώρων» συμπληρώνει.

  Η ίδια τονίζει επίσης πως, όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση των Οικολόγων Πράσινων, «η μόνη μας συνάντηση με τον κ. Τσίπρα έγινε κατά τη διάρκεια που είχε την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης και αφορούσε αποκλειστικά τις σχετικές προτάσεις του στις οποίες τοποθετηθήκαμε δημοσίως την επομένη. Έκτοτε δεν έχει υπάρξει καμία άλλη επαφή ή διαπραγμάτευση».

  Πηγή: ΑΜΠΕ

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα