Σπίρτζης στον Realfm 97,8: Ο κ. Σκρέκας γίνεται υπερασπιστής, νομικός σύμβουλος της Fraport

Ο υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων μέσω του Realfm 97,8 και της εκπομπής του Δημήτρη Καμπουράκη διέψευσε κατηγορηματικά όσα υποστήριξε με δηλώσεις του στην ίδια ραδιοφωνική συχνότητα ο τομεάρχης Περιβάλλοντος της ΝΔ Κώστας Σκρέκας για το θέμα της σύμβασης του ελληνικού δημοσίου με τη Fraport για την παραχώρηση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων.

«Πρώτον δεν ισχύει και δεύτερον είπε και άλλα ο κ. Σκρέκας. Είπε ότι έχουμε κατεβάσει τα μολύβια. Καταρχάς για να βγάζουμε κάποια συμπεράσματα για το πως κινείται η ΝΔ και τα στελέχη της. Πιο καλούς αντιπροσώπους ο κ. Σόιμπλε στην Ελλάδα δεν θα μπορούσε να βρει. Την ώρα που η Ελλάδα δίνει μία μάχη για τη διαπραγμάτευση ο κ. Μητσοτάκης πάει να συναντήσει τον κ. Σόιμπλε. Ο Θεός ξέρει τι θα ζητήσει σε σχέση με τη χώρα μας. Την ίδια ώρα ο κ. Σκρέκας γίνεται υπερασπιστής, νομικός σύμβουλος της Fraport. Ούτε η Fraport δεν τα ζητεί αυτά που είπε ο κ. Σκρέκας», τόνισε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Σπίρτζης.

Και πρόσθεσε: «Να δούμε τι ισχύει με τις περιβαλλοντικές μελέτες των αεροδρομίων. Δεν υπήρχαν. Έπρεπε να έχουν όλα, αλλά δεν είχαμε. Την υποχρέωση αυτή με τον διαγωνισμό την είχε αναλάβει το ΤΑΙΠΕΔ. Έχουν ολοκληρωθεί όλων των αεροδρομίων οι αδειοδοτήσεις. Υπάρχουν δύο αεροδρόμια, Άκτιο και Κέρκυρα, που είχαμε μία καθυστέρηση στον έλεγχο από τις αρμόδιες υπηρεσίες. Πλέον έχουν εγκριθεί, η μία είναι στο τυπογραφείο για έκδοση και η άλλη θα εκδοθεί. Αυτό για να καταλάβουν όλοι που είχαν τις υποδομές και τη χώρα οι κυβερνήσεις της ΝΔ».

Ακούστε το ηχητικό:

Δείτε επίσης:

Σκρέκας στον Realfm 97,8 για Fraport: Ο υπουργός υποδομών άφησε να λήξουν οι περιβαλλοντικές μελέτες

Βίτσας στον Realfm 97,8: Στην παρούσα φάση δεν μπορεί να συζητηθεί αφορολόγητο

Πολάκης στον Realfm 97,8: Θα γυρίσουν στα μούτρα του Σόιμπλε οι απειλές – Δεν έχει άλλο αίμα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ