Μπουτάρης: Θα είμαι ξανά υποψήφιος

Αποφασισμένος να δώσει τη «μάχη» για τρίτη φορά και να παραμείνει στη θέση του δημάρχου μετά το 2019, εμφανίζεται ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων. «Θα είμαι πάλι υποψήφιος. Και ας συνειδητοποιήσουν όλοι όσοι έχουν φιλοδοξία και μέσα από την «Πρωτοβουλία», ότι εγώ θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος, γιατί δεν το έχουν συνειδητοποιήσει ακόμη. Σου λένε αυτός μπορεί να αλλάξει γνώμη. Δαχτυλίδι πάντως δεν υπάρχει στο δικό μου το μυαλό» τονίζει.

Παράλληλα, απαντά στον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Σταύρο Καλαφάτη, που έκανε λόγο ότι θα υπάρξει πολιτική αλλαγή το 2019: «Ας κάνουν υπομονή, θα έρθουν οι εκλογές και θα δούμε τι θα γίνει. Να φύγω εγώ και να έρθει ο Καλαφάτης; Δύσκολα. Ας ξεκαθαρίσει εάν θέλει να είναι βουλευτής ή δημοτικός σύμβουλος, γιατί δεν κολλάνε και τα δύο. Δεν μπορείς να πατάς σε δύο βάρκες».

Επίσης, υποστηρίζει πως το 2019 θα υπάρχει πολιτική αλλαγή και πως οι δημότες θα πρέπει να κάνουν υπομονή.

 Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης προχωρά σ’ έναν απολογισμό του έργου του σ’ αυτή τη δεύτερη θητεία, θέτει τους επόμενους στόχους, ενώ αντικρούει τις κριτικές που δέχτηκε για το μετρό, το αλάτι που πέτρωσε και τους διαγωνισμούς καθαριότητας. «Δεν έχω δικαίωμα να ζητήσω παραιτήσεις από αντιδημάρχους που δουλεύουν σαν σκυλιά», δηλώνει ο κ. Μπουτάρης, ενώ εκφράζει την πίστη πως δεν έχει χάσει την εμπιστοσύνη των πολιτών: «Συνεχίζω και την έχω, όμως υπάρχει μια συστηματική παραπληροφόρηση του κόσμου».

Σε ό,τι αφορά την κεντρική πολιτική σκηνή, ο κ. Μπουτάρης θεωρεί πως «αν δεν τελειώσουν οι εκλογές σε Γερμανία, Ολλανδία, Γαλλία, Ιταλία, δεν θα δούμε εμείς εκλογές», θεωρεί πως «ο Τσίπρας θα κάνει την κωλοτούμπα για την αξιολόγηση», αλλά και πως «η οικονομία της χώρας είναι τσακισμένη» και τα πράγματα στάσιμα.

 

Διαβάστε επίσης

Ο Πολάκης συνεχίζει την κόντρα με την ΠΟΕΔΗΝ και τα MME – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Τσίπρας έκοψε βασιλόπιτα στο Μαξίμου – Σε ποιον έπεσε το φλουρί

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ