Η απάντηση της ΝΔ στον ΣΥΡΙΖΑ για το Μητρώο Πολιτικών Στελεχών

 «Όταν στον ΣΥΡΙΖΑ η ανευθυνότητα, η προχειρότητα και οι μικροκομματικές λογικές συναντιούνται με τις ιδεοληψίες και τη μανιώδη δίψα για εξουσία, προκύπτουν εκτρώματα» επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ απαντώντας στον ΣΥΡΙΖΑ,σχετικά με το Μητρώο πολιτικών στελεχών.  

«Επιχειρούν, αρκετές μέρες τώρα, να συκοφαντήσουν μια καινοτόμο πρωτοβουλία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη για άνοιγμα στην κοινωνία και απευθείας πρόσβαση των πολιτών στη Νέα Δημοκρατία μέσα από το Μητρώο Πολιτικών Στελεχών» προσθέτει η ΝΔ.

«Προφανώς ενοχλούνται από την πρωτόγνωρη συμμετοχή πολλών χιλιάδων πολιτών στο Μητρώο Πολιτικών Στελεχών, στη διαμόρφωση του προγράμματος και στις δράσεις της παράταξης. Γι’ αυτό δικαιολογείται η σύγχυσή τους, αλλά όχι η άγνοια. Ας διαβάσουν το άρθρο 23 Π.Δ. 26/2012 και το Ν. 2472/1997 για να ενημερωθούν» επισημαίνει η ΝΔ και τονίζει:

«Εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ σταματήστε να ασχολείστε με τις ζωές των άλλων και ανοίξτε την πόρτα της εξόδου μια ώρα αρχύτερα για να σωθεί η χώρα».

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Να δοθούν απαντήσεις για το “φακέλωμα” πολιτών από τη ΝΔ

Κόντρα του Θεοδωράκη με τον Καμμένο

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ