Ο Μητσοτάκης για τα μπλοκάκια: Πάρτε πίσω τώρα αυτή την καταστροφική ρύθμιση – ΒΙΝΤΕΟ

Να πάρει πίσω την καταστροφική, όπως την χαρακτήρισε, ρύθμιση για τα μπλοκάκια, κάλεσε την κυβέρνηση ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Η Κυβέρνηση έχει οδηγήσει σε απελπισία εκατοντάδες χιλιάδες ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενους, επιστήμονες και αγρότες με τις αβάσταχτες ασφαλιστικές εισφορές που επέβαλε» σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης.

«Οι επιπτώσεις είναι δραματικές: Λουκέτα σε επιχειρήσεις. Εκτίναξη της μαύρης εργασίας. Μετανάστευση επαγγελματιών κι επιχειρήσεων. Ιδιαίτερα πλήττονται όμως οι εργαζόμενοι, ασφαλισμένοι με μπλοκάκι που μαζικά τα κλείνουν επειδή αναγκάζονται να καταβάλουν διπλές εισφορές» πρόσθεσε.

«Το μήνυμα που στέλνουμε, μαζί με όλους όσοι πλήττονται από την πολιτική της Κυβέρνησης, είναι ξεκάθαρο: Πάρτε πίσω τώρα αυτήν την καταστροφική ρύθμιση» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Μοναδική διέξοδος είναι η μείωση και των φόρων και των ασφαλιστικών εισφορών, με αντίστοιχη μείωση των κρατικών δαπανών, ώστε να ανασάνει η οικονομία. Να προσελκύσουμε επενδύσεις και να δημιουργήσουμε χιλιάδες θέσεις εργασίας που θα τονώσουν το ασφαλιστικό μας σύστημα» κατέληξε οκ. Μητσοτάκης.

Δείτε το βίντεο της ΕΡΤ: 

Διαβάστε επίσης:

Πολάκης: Θα γλεντήσουμε άγρια…

Βερναρδάκης στον Realfm 97,8: Ας μην μπούμε τον Μάρτιο στην ποσοτική χαλάρωση, είναι δευτερεύον ζήτημα

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ