Κικίλιας: Αμήχανος και πανικόβλητος ο Πρωθυπουργός

Δριμεία επίθεση κατά του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας ζητώντας άμεση προσφυγή στις κάλπες.

Ο κ. Κικίλιας κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα ως «αμήχανο, πανικόβλητο, αναξιόπιστο και τυχοδιώκτη» τονίζοντας πως με τη στάση και τα ψέματά του ρίχνει νερό στο μύλο των πιο ακραίων κύκλων των δανειστών».

Σχολιάζοντας τη χθεσινή παρουσία του πρωθυπουργού στη Βουλή ο κ. Κικίλιας χαρακτήρισε τον κ. Τσίπρα ως αποκλειστικά υπεύθυνο για τα νέα σκληρά μέτρα που έχει ήδη, όπως είπε, συμφωνήσει.

«Όσο πιο πολύ κατρακυλά στις δημοσκοπήσεις τόσο πιο πολύ κλείνεται στο Μαξίμου προχωρώντας σε μεθόδους χειραγώγησης των ΜΜΕ» είπε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, κατηγορώντας την κυβέρνηση πως επιχειρεί να ελέγξει τον επιχειρηματικό κόσμο αυξάνοντας τη διαπλοκή.

«Ο κ. Τσίπρας χρέωσε την οικονομία 100 δισ. Έφερε υπερταμείο για 99 χρόνια, κόφτη, υπερφορολόγηση, έκοψε συντάξεις και ΕΚΑΣ» σημείωσε ο κ. Κικίλιας, τονίζοντας πως ο κ. Τσίπρας είναι τελειωμένος στις συνειδήσεις των δοκιμαζόμενων Ελλήνων. «Να σταματήσει τον κατήφορο. Η Ελλάδα αξίζει. Ας βάλει μια φορά την πατρίδα πάνω από την καρέκλα» είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Κικίλιας αναφέρθηκε στο πρόγραμμα της ΝΔ, τονίζοντας πως στο πιο βαθύ σκοτάδι της κρίσης διαμορφώνεται μια νέα πλειοψηφία που ζητά την αλήθεια και την ελπίδα. «Αυτούς τους ανθρώπους θέλει να εκφράσει ο κ. Μητσοτάκης. Δεν έχει σημασία τι ψήφισαν. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί να εκφράσει ένα νέο πατριωτισμό. Μπορούμε να βγούμε από την κρίση με σχέδιο, με μείωση φορολογίας, με μείωση δαπανών του Δημοσίου. Δεν θα επιτρέψουμε να πάνε χαμένες οι θυσίες των πολιτών» είπε χαρακτηριστικά.

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ άφησε αιχμές πως υπάρχει διαφορά απόψεων μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Ευκλείδη Τσακαλώτου υπενθυμίζοντας τις διαφορετικές τους δηλώσεις για το αν έχουν υλοποιηθεί ή όχι τα προαπαιτούμενα, ενώ ξεκαθάρισε πως η ΝΔ δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε ενδεχόμενο δημοψήφισμα.

Τέλος ο κ. Κικίλιας έστειλε μήνυμα στην Άγκυρα να σεβαστεί τις σχέσεις καλής γειτονίας και το διεθνές δίκαιο.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Μπακογιάννη: Η χώρα δεν αντέχει να ξαναζήσει το καλοκαίρι του 2015

Κατρούγκαλος: Δεν γνωρίζω πότε θα κλείσει η αξιολόγηση

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ