Λεβέντης: Οι εκλογές θα γίνουν σύντομα – ΒΙΝΤΕΟ

«Η όλη προσπάθεια περιορίστηκε στον Κήρυκα Χανίων και στην Offscore της Αυγής» ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής σχετικά με τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ.

Για την διαπραγμάτευση που βρίσκεται σε εξέλιξη, ο κ. Λεβέντης ζήτησε από τον πρωθυπουργό να ενημερώνονται οι αρχηγοί των κομμάτων και τόνισε ότι δηλώσεις όπως αυτή του κ. Ξυδάκη περί δραχμής, δεν ωφελούν την χώρα, αντιθέτως, δημιουργούν αμφισβήτηση της πορείας της χώρας.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων προειδοποίησε τον πρωθυπουργό λέγοντας «μην τολμήσει η κυβέρνηση να υπογράψει στις Βρυξέλλες τα μέτρα των δανειστών και στην Αθήνα να ψηφίσει τον υπερκόφτη γιατί θα υποτιμήσετε όλους τους βουλευτές. Αυτά που είπε ο πρωθυπουργός ότι δεν θα ψηφίσει η κυβέρνηση του ούτε ένα ευρώ σε μέτρα, τα έχει πει και πριν από ενάμιση χρόνο και τότε και τώρα οι πολίτες πληρώνουν στο σύνολο τους και όχι μόνο οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων αναφέρθηκε και στο συνταξιοδοτικό λέγοντας πως «το ΔΝΤ εκτιμά πως η ανώτερη σύνταξη δεν πρέπει να ξεπερνά τα 1.200 ευρώ μεικτά». Τόνισε ακόμη, πως η χώρα δεν μπορεί να περιμένει επενδύσεις με κυβερνητικές πλειοψηφίες των 152 και 153 βουλευτών.

Ο κ. Λεβέντης προέβλεψε δε πως στις εκλογές που θα γίνουν σύντομα θα εφαρμοστεί η ενισχυμένη πλειοψηφία, ενώ οι μεθεπόμενες θα πραγματοποιηθούν με την απλή αναλογική και τότε θα γίνει οικουμενική κυβέρνηση, την οποία η Ένωση Κεντρώων ζητά από την πρώτη στιγμή που μπήκε στην Βουλή.

Δείτε το βίντεο:

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Θεοδωράκης: Κλείστε την αξιολόγηση ή καταθέστε την εντολή – ΒΙΝΤΕΟ

Για διάσταση απόψεων Τσίπρα – Τσακαλώτου κάνει λόγο η ΝΔ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ