Ο Καράογλου για την αξιολόγηση: Ελπίζω να μην ξαναζήσουμε την περίοδο Βαρουφάκη

«Φοβάμαι ότι θα πηγαίνουμε από μήνα σε μήνα για να κλείσει η αξιολόγηση. Ελπίζω να μην ξαναζήσουμε την περίοδο Βαρουφάκη που οδήγησε σε τρίτο μνημόνιο» σημείωσε ο βουλευτής της ΝΔ Θεόδωρος Καράογλου σχετικά με την αξιολόγηση, μιλώντας στο Πρακτορείο 104,9 Fm.

Οραματιζόμαστε μια άλλη Ελλάδα και για αυτήν αγωνιζόμαστε, δήλωσε ο κ. Καράογλου, σχολιάζοντας την αύξηση των εγγεγραμμένων ανέργων στον ΟΑΕΔ και πρόσθεσε: «Θέλουμε επενδύσεις και θέσεις εργασίας, ώστε να σταματήσει το επιστημονικό μας προσωπικό να εγκαταλείπει τη χώρα».

Ερωτηθείς για τις εκτιμήσεις Τόμσεν περί την ανεργία, ο κ. Καράογλου απάντησε: «Δεν γνωρίζω πάνω σε ποια μοντέλα δούλεψε ο κ. Τόμσεν, ωστόσο εγώ είμαι από τη φύση μου αισιόδοξος άνθρωπος και πιστεύω ότι η Ελλάδα μπορεί να κάνει το θαύμα».

Αναφορικά με το αίτημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για εκλογές, είπε ότι χρειάζεται αλλαγή πολιτικής και γι αυτόν τον λόγο η ΝΔ ζητά εκλογές χθες. Ωστόσο, συμπλήρωσε: «Είμαστε έτοιμοι, όποτε γίνουν».

Χαρακτήρισε θετική την ένταξη της «Δράσης» στη ΝΔ, ενώ όπως είπε ότι η ΝΔ είναι μια μεγάλη παράταξη που χωράει φωνές από τη μετριοπαθή δεξιά, μέχρι τις παρυφές της σοσιαλδημοκρατίας και της άκρας δεξιάς. Εκτίμησε παράλληλα ότι είναι περίοδος πολιτικών ζυμώσεων.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Ρήγας: Δεν είναι δυνατόν ο Μητσοτάκης να παίζει τον Ρομπέν των Δασών

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ