Θεοδωράκης: Όποιος έχει αντοχές μένει και παλεύει

«Όποιος έχει αντοχές μένει και παλεύει, κάποιοι άλλοι ψάχνουν εύκολες λύσεις», τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης από την Εύβοια, όπου πραγματοποίησε περιοδεία στα, αποκλεισμένα από το χιόνι, χωριά.

«Όσοι δεν έχουν αντοχές φεύγουν. Αλλά όπως μου είπε ένα αγρότης πριν από λίγο, σημασία έχει το τσουβάλι να έχει μέσα γερά καρύδια. Τον διαβεβαίωσα ότι όχι μόνο έχει γερά καρύδια αλλά έχει και σκληρά καρύδια που δεν θα υποχωρήσουν και θα επιμείνουν για να αλλάξουμε τη χώρα. Δεν πτοούμαι γιατί ο στόχος μας από την πρώτη στιγμή ήταν να τα βάλουμε με ένα σύστημα που ταλαιπωρεί τη χώρα εδώ και δεκαετίες. Αυτός ο στόχος δεν αλλάζει αντίθετα πεισμώνουμε και συνεχίζουμε», πρόσθεσε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό STAR Κεντρικής Ελλάδας.

Για το Κυπριακό, ο κ. Θεοδωράκης τόνισε την ανάγκη «να αντιμετωπίσουμε από τη μία τον Ερντογάν που όπως δείχνουν τα πράγματα δυσκολεύεται να βρει το δρόμο προς τη σωστή λύση και από την άλλη κάποιους ανθρώπους στην Αθήνα που νομίζουν ότι το σχέδιο της χώρας μπορεί να είναι οι διαρκείς αναβολές. Όμως δεν μπορεί να είναι μια εθνική υπόθεση συνέχεια σε καθεστώς αναβολής. Θα πρέπει αν δοθεί λύση και όπως έχουμε πει μια λύση χωρίς ξένα στρατεύματα, χωρίς εγγυήτριες δυνάμεις αλλά με τη δύναμη που μπορεί να πάρει ο κυπριακός λαός από την ευρωπαϊκή πορεία της μεγαλονήσου».

Σχολιάζοντας, τέλος, δηλώσεις του Γερούν Ντάισελμπλουμ ότι ανησυχεί για την πολιτική σταθερότητα της χώρας, ο επικεφαλής του Ποταμιού τόνισε ότι «η Ελλάδα έχει πάρα πολλά προβλήματα αλλά για κανένα λόγο δεν μπορεί να πει κανείς ότι είναι μια ασταθής χώρα για επενδύσεις και οικονομικές δραστηριότητες. Υπάρχουν νόμοι που λειτουργούν και δεν νομίζω ότι πρέπει να εκπέμπουμε ένα αρνητικό μήνυμα προς τις αγορές ότι η Ελλάδα είναι μια προβληματική χώρα. Προφανώς υπάρχουν λάθος πολιτικές, αλλά τα θέματα αυτά θα τα λύσουν μεταξύ τους οι Έλληνες όταν έρθει η ώρα».

Πηγή: ΑΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Γεωργιάδης: Όσο μένει ο Τσίπρας στην εξουσία η Ελλάδα χάνει χρόνο

Γεννηματά: Ελιτίστικες κινήσεις που διασπούν δεν έχουν καμία τύχη

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ