Δολοφονία Έλληνα πρέσβη: Ο δράστης οδηγούσε 24 ώρες μέχρι να βρει πού θα πετάξει το πτώμα

Νέα στοιχεία αποκαλύπτονται σχετικά με την υπόθεση της δολοφονίας του Έλληνα πρέσβη Κυριάκου Αμοιρίδη.

Ενδεικτικό είναι το δημοσίευμα της εφημερίδα estadao (επικαλείται πληροφορίες του τηλεοπτικού δικτύου Globo tv) που αναφέρει ότι o Sérgio Gomes Moreira Filho, ο 29χρονος δράστης και εραστής της χήρας του πρέσβη, οδηγούσε ένα  ολόκληρο 24ωρο προκειμένου να βρει το κατάλληλο μέρος για να ξεφορτωθεί το πτώμα.

Συγκεκριμένα, οδηγώντας το αυτοκίνητο που είχε νοικιάσει ο πρέσβης, έκανε πάνω από 300 χιλιόμετρα φτάνοντας μέχρι την ορεινή πόλη Νόβα Φριμπούργο. Τελικά, αποφάσισε να επιστρέψει στη Νόβα Ιγουάτσου και να κάψει το όχημα μαζί με τη σορό του πρέσβη κάτω από μια γέφυρα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η χήρα του πρέσβη είπε στην αστυνομία ότι έβαλε την κόρη της για ύπνο και δεν κατάλαβε τι είχε συμβεί. Είδε την κηλίδα αίματος στον καναπέ την επόμενη μέρα και έμαθε για τη δολοφονία από τον 29χρονο εραστή της. Η χήρα του πρέσβη αρνείται κάθε συμμετοχή στη δολοφονία, ωστόσο η αστυνομία εκτιμά ακριβώς το αντίθετο. «Μου μοιάζει για ένα άτομο που γνώριζε τι έκανε, ήταν σίγουρη ότι αστυνομία δεν θα εξιχνιάσει το έγκλημα» δήλωσε ο αστυνομικός Evaristo Magalhães.

Στην ίδια εφημερίδα αναφέρεται πως ο τρίτος συλληφθείς δεν είναι τελικά εξάδελφος του 29χρονου αλλά ανιψιός του. Δίνοντας μια διαφορετική εκδοχή, λέει πως η χήρα του πρέσβη, Φρανσουάζ, είδε το πτώμα τυλιγμένο σε χαλί. Σύμφωνα με τον ίδιο μάλιστα, η Φρανσουάζ τον απείλησε ότι θα τον σκοτώσει αν μιλήσει. 

 

Διαβάστε επίσης

Καυτές αποκαλύψεις για τη σχέση της χήρας του πρέσβη με τον 29χρονο δράστη

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ