Καλή χρονιά από Καμίνη με αυτοκριτική

Με αυτοκριτική και κάνοντας λόγο για “λάθη ανθρώπινα από τα οποία μαθαίνουμε”, ο δήμαρχος της Αθήνας Γιώργος Καμίνης ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους από το Θησείο όπου είναι και το επίκεντρο των εκδηλώσεων του Δήμου για την αλλαγή του χρόνου.

Εμμέσως πλην σαφώς ο κ. Καμίνης αναφέρθηκε στο θέμα που προέκυψε με τη ρόδα στην πλατεία Συντάγματος και παραδέχτηκε το λάθος. 

Όπως είπε χαρακτηριστικά «αν κάνουμε κάποια λάθη, γιατί άνθρωποι είμαστε, μαθαίνουμε από αυτά. Μαθαίνουμε και προχωράμε δουλεύοντας για τις αλλαγές που θα μας κάνουν όλους ξανά περήφανους και την Αθήνα μια πόλη που όμοιά της δεν θα υπάρχει. 

Αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα και ψυχραιμία τις αναποδιές και τα απρόβλεπτα. Με ομοψυχία, ανεκτικότητα, αλληλεγγύη, πάντοτε δίπλα και μαζί με εκείνους που μας έχουν ανάγκη. Με ανοιχτό μυαλό και με ελπίδα».

Ο κ. Καμίνης επεσήμανε ότι “οι δυσκολίες δεν τελείωσαν όμως εκεί που είμαστε όλοι μαζί τα καταφέρνουμε. Κερδίζουμε μικρές νίκες” και ολοκλήρωσε τον σύντομο χαιρετισμό του λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου, στέλνοντας μήνυμα ενότητας: «Η Αθήνα μας χρειάζεται και χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλον. Στα δύσκολα φαίνονται οι δεσμοί και στα δύσκολα φαίνονται οι φίλοι. Και εμάς όλους μας ενώνει πάντως ένας κοινός σκοπός: η Αθήνα, η πατρίδα μας, το μέλλον, τα παιδιά μας. Να είστε όλοι καλά, με υγεία. Καλή Χρονιά με ειρήνη, αλληλεγγύη, αισιοδοξία». 

ΠΗΓΗ: Real.gr

Διαβάστε επίσης:

Ο δήμος Αθηναίων για τη ρόδα: Ζητάμε συγγνώμη για την αναστάστωση

TÜV HELLAS: Γιατί δεν πήρε πιστοποίηση η ρόδα του Συντάγματος

Ολόκληρη η επιστολή παραίτησης του Χρήστου Τεντόμα για το φιάσκο με την Ρόδα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ