Βορίδης: Εγκληματική η συμπεριφορά Τσακαλώτου και Τσίπρα

«Αν πάνε και συμφωνούν 3,5% πλεονάσματα, εν συνεχεία η αναδιαπραγμάτευση και η αναθεώρηση των πλεονασμάτων αυτών προφανώς αποτελεί δύσκολη εργασία» είπε μεταξύ άλλων ο βουλευτής της ΝΔ Μάκης Βορίδης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και του Μάνου Νιφλή.

«Αυτοί ήδη με αυτό που κάνουν υπονομεύουν την πορεία της χώρας, για αυτό και λέμε ότι είναι εγκληματική η συμπεριφορά Τσακαλώτου και Τσίπρα» σημείωσε ο κ. Βορίδης και πρόσθεσε:

«Με το 3,5% πλεόνασμα το οποίο πήγε και συμφώνησε ο κ. Τσακαλώτος, έχει υπονομεύσει την αναπτυξιακή πορεία της χώρας. Τώρα θέλει σημαντική προσπάθεια από την οποιαδήποτε επόμενη κυβέρνηση να απεμπλακεί από τη δέσμευση του 3,5%. Το σχέδιο μας είναι 2% πλεονάσματα, 4% ανάπτυξη, διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και επομένως μία διαφορετικού τύπου οικονομία.»

«Ο κ. Τσίπρας έχει μία κομματική πελατεία από την αρχή, την οποία θέλει να προστατεύσει. Η κομματική του πελατεία είναι τα κακώς νοούμενα συντεχνιακά συμφέροντα κυρίως ανθρώπων συνδικαλιστών που λειτουργούν μέσα στο Δημόσιο. Αυτούς στηρίζει» ανέφερε ο βουλευτής της ΝΔ.

Ακούστε το ηχητικό:

Δείτε επίσης:

Γκιουλέκας: Ανησυχώ κάθε φορά που ακούω την κυβέρνηση αισιόδοξη

Μηταράκης: Η ιστορία του Τσίπρα failed story

Μητσοτάκης: Η Ελλάδα χρειάζεται μία επανάσταση κοινής λογικής

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ