Γεννηματά στον Realfm 97,8: Ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνησή του έχουν τελειώσει στη συνείδηση του λαού

«Ο Πρωθυπουργός παραπαίει. Παραπαίει ανάμεσα στο να υπογράψει τα πάντα, όλα όσα του ζητάνε ή να δραπετεύσει μπροστά στα αδιέξοδα που έχει δημιουργήσει και να πάει σε εκλογές» δήλωσε μιλώντας στον Realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, η Φώφη Γεννηματά.

«Ότι και αν επιλέξει, εγώ ένα πράγμα έχω να πω, ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνησή του έχουν τελειώσει στη συνείδηση του ελληνικού λαού. Έχουν φέρει ένα πρόγραμμα που δεν βγαίνει, είναι φανερό ότι δεν μπορούν να διαπραγματευτούν αποτελεσματικά για τη χώρα και δεν μπορούν αν δώσουν λύση και διέξοδο στα προβλήματα που υπάρχουν αυτήν τη στιγμή» ανέφερε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

«Έρχεται μία στιγμή στη ζωή κάθε κυβέρνησης που πια οι πολίτες αντιλαμβάνονται ότι η κυβέρνηση κλείνει τον κύκλο της και νομίζω πως έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο.»

Αναφερόμενη στις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού η κ. Γεννηματά σημείωσε ότι «δεν πρόκειται να κρατήσουμε την ίδια στάση που κράτησε ο κ. Τσίπρας τα προηγούμενα χρόνια και αυτό γιατί αντιλαμβάνομαι απόλυτα ότι οι συμπολίτες μας, τους οποίους αφορά το ζήτημα αυτό, έχουν απόλυτη ανάγκη έστω και 300 ή 380 ευρώ. Όλο το τελευταίο διάστημα οι συνταξιούχοι ψάχνουν τη 12η σύνταξη ας μην κοροϊδεύει πλέον άλλο αυτούς τους ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη. Από τη μία πλευρά τους δίνει ένα φιλοδώρημα ένα χαρτζιλίκι και από την άλλη μεριά τους το ξαναπαίρνει πολλαπλάσιο.»

Ερωτηθείσα για το δημοσίευμα της εφημερίδας Documento, σύμφωνα με το οποίο το όνομά της βρίσκεται στη λίστα Μπόργιανς η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης απάντησε ότι «έχω ήδη αντιδράσει, έχω ήδη δώσει εντολή για να υπάρξει αγωγή σε βάρος της εφημερίδας. Η διαδικασία προβλέπεται από τον νόμο και την έχω ξεκινήσει. Έχω στείλει επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής και συναντήθηκα και μαζί του γιατί πίστευα και πιστεύω ότι για να μάθουμε περισσότερα πράγματα με αξιοπιστία θα έπρεπε στην Επιτροπή Θεσμών να έρθει η λίστα και να κληθεί ο αρμόδιος εισαγγελέας που τη χειρίζεται. Έτσι ώστε να γνωρίζουμε τι ακριβώς έχει γίνει και πώς όλα αυτά έχουν φτάσει στα χέρια του συγκεκριμένου εκδότη» και πρόσθεσε ότι:

«Είναι ξεκάθαρο ότι όσο και να ψάξει κανείς και τους προκαλώ δεν θα μπορέσει ποτέ να βρει κάτι που θα σπιλώσει το όνομα Γεννηματά. Όμως με αυτές τις πρακτικές υπάρχει πλήγμα σοβαρό στη λειτουργία των θεσμών και της Δημοκρατίας».

Ακούστε το ηχητικό:

Δείτε επίσης:

Μπακογιάννη: Επικοινωνιακά τρικ οι εξαγγελίες του Πρωθυπουργού – ΒΙΝΤΕΟ

Καμμένος: Κύριος άξονας σταθερότητας στη Μεσόγειο η Ελλάδα

Τζανακόπουλος: Δεν υπάρχει καμία αντίδραση από τους δανειστές για το επίδομα – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ