Τριανταφυλλίδης: Βγαίνουμε από την πορεία του μνημονιακού κανιβαλισμού

«Βγαίνουμε από την πορεία του μνημονιακού κανιβαλισμού, βλέπουμε ξέφωτο» δήλωσε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης.

«Τώρα βλέπουν οι συμπατριώτες, οι συμπολίτες μου ότι επιτέλους κάτι κινείται, βγαίνουμε από την πορεία του μνημονιακού κανιβαλισμού, βλέπουμε ξέφωτο και αν όλα ευδοκιμήσουν τη Δευτέρα μία θετική μάζα θετικών εξελίξεων μπορεί να γυρίσει τη σελίδα και να δούμε το 2017 με άλλο μάτι» σημείωσε ο κ. Τριανταφυλλίδης.

Σχετικά με την ανεργία δήλωσε ότι «το νούμερο ένα ζήτημα που απασχολεί την πόλη είναι η ανεργία. Η ανεργία ειδικότερα των νέων και των γυναικών. Αρκετοί συμπατριώτες μας για να ζητήσουν αδιέξοδο από την υπεροφορολόγηση όδευσαν προς την Βουλγαρία, τα Σκόπια και αυτό άφησε πίσω σεληνιακό τοπίο. Η Θεσσαλονίκη σε αυτές τις κατηγορίες νέων και γυναικών αλλά και στις μεσαίες ηλικίες που δεν έχουν τη δυνατότητα να μετατοπιστούν σε ένα άλλο επαγγελματικό αντικείμενο είναι 50%-60%-70%»

Αναφερόμενος στον τουρισμό ο κ. Τριανταφυλλίδης σημείωσε ότι «η δημοτική Αρχή και κυρίως ο δήμαρχος ο Γιάννης Μπουτάρης κάνει αυτά τα αναγκαία ανοίγματα και προς την Τουρκία και προς τη Ρωσία που είναι ο μεγάλος αιμοδότης του τουρισμού. Πρέπει να βλέπουμε τη Θεσσαλονίκη ως μία ενότητα. Δεν τελειώνει η Ελλάδα στην Αλεξανδρούπολη και στον Έβρο από εκεί αρχίζει και από εκεί πρέπει να αρχίσει και η ανάπτυξη».

Ακούστε το ηχητικό:

Δείτε επίσης:

Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα – Αναστασιάδη

Κεφαλογιάννης: Η αμφισβήτηση των Ιμίων είναι αμφισβήτηση ευρωπαϊκού εδάφους

Ο Ζουράρις για τον Θεοδωράκη: Ας κάνει πρόταση μομφής, στη συζήτηση θα τον πολτοποιήσω

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ