Η κόντρα βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ με βουλευτή των ΑΝΕΛ για τους “ομοφυλόφιλους μπέιμπι σίτερ” – ΒΙΝΤΕΟ

“Λέγοντας ότι ένας γκέι δεν μπορεί να είναι μπέιμπι σίτερ περνάς στον κύκλο του μίσους και της δικαιολόγησης επιθέσεων εναντίον συγκεκριμένων ομάδων. Αυτό λέγεται Ενστρέμ…”, σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Καραγιαννίδης μετά τα όσα είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κώστας Κατσίκης κατά την τοποθέτησή του στην Βουλή για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης με το οποίο επέρχεται εξομοίωση Συμφώνου Συμβίωσης και γάμου αναφορικά με τα εργασιακά δικαιώματα.

“Προφανώς δεν επιλέγονται για δάσκαλοι, κούριερ ή μπέιμπι σίτερ ανάλογα με τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό οι άνθρωποι. Αυτό είναι ο πυρήνας της στοχοποίησης κοινωνικών ομάδων. Δηλαδή οι άνθρωποι που είναι υπέρ της αντίληψης μιας κλειστής κοινωνίας κανονικοποιούν τη δική τους αντίληψη. Αυτό δεν είναι ούτε Δημοκρατία ούτε υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αλλιώς περνάς στον κύκλο του μίσους, του ρατσισμού και της δικαιολόγηση επιθέσεων εναντίον συγκεκριμένων ομάδων. Αυτό λέγεται ΕΝΣΤΡΕΜ”, σημείωσε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Καραγιαννίδης, απαντώντας στα σχόλια του Κώστα Κατσίκη, που είπε ότι “δεν μπορεί ένας γκέι να είναι μπέιμπι σίτερ” και επικαλέστηκε τον αρχηγό των ταγμάτων εφόδου του Χίτλερ, ο οποίος ήταν ομοφυλόφιλος και έδωσε εντολή να τον δολοφονήσουν.

Ο κ. Καραγιαννίδης θέλοντας να στείλει διπλό μήνυμα προς τη Χρυσή Αυγή και τους Ανεξάρτητους Έλληνες, κατέληξε: “Υπάρχουν πολλά να συζητήσουμε για τη ΛΟΑΚΤΙ κοινότητα. Για την παιδοθεσία ή το γάμο ομόφυλων ζευγαριών. Να το κάνουμε με ψυχραιμία. Να πολεμήσουμε όλοι μαζί το ναζισμό και το φασισμό που φαίνεται να θεριεύουν ελλείψει δικού μας ενιαίου μετώπου που θα τους αντιμετωπίσει όχι μόνο μέσα στη Βουλή αλλά παντού και στη δουλειά και στο δρόμο. Να το ξέρουν αυτό”.

Δείτε το βίντεο από το κανάλι της Βουλής:

Διαβάστε επίσης:

Ομοφοβικό παραλήρημα του βουλευτή των ΑΝΕΛ στη Βουλή – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ