Ο Λεβέντης στον Realfm 97,8: Ξέρω ότι θα φύγει άλλος ένας βουλευτής

Την αποχώρηση και άλλου βουλευτή, μετά του Γιώργου Καρρά, από την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του προανήγγειλε μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

«Έκανα δύο λάθη, μάλλον είναι και άλλος ένας, είναι δύο. Με είχε πλησιάσει άτομο εδώ και τέσσερις μήνες και μου είπε “έχε υπόψιν σου δύο δικοί σου συζητάνε” και λέω “δεν πιστεύω να είναι τόσο τρελοί”. Άλλος ένας είναι, μετά η υπόλοιπη ομάδα είναι συμπαγής» δήλωσε ο κ. Λεβέντης και πρόσθεσε:

«Τον μεν Καρρά τον έφερε ένα συγγενικό μου πρόσωπο και μου τον παρουσιάσανε ως σπουδαίο δικηγόρο που θα μπορεί να μιλάει μέσα στη Βουλή, ότι είναι απολύτου εμπιστοσύνης και όποτε θέλω παραδίδει την έδρα και έτσι όπως μου τον παρουσίασαν παγιδεύτηκα. Το άλλο άτομο, είναι ένας που όταν έμεινε άνεργος ήρθε και μου είπε “μπορώ να βοηθήσω στον προεκλογικό αγώνα”, βοήθησε αλλά στο βάθος της καρδιάς του ήταν η Δεξιά παράταξη. Έκανα δύο λάθη. Την πάτησα από δικούς μου, είπα να βάλω άτομα που δεν έχουν πολιτικό παρελθόν γιατί αυτοί θα με τιμήσουν, θα δείξουν εμπιστοσύνη και εκεί πισώπλατη μαχαιριά, αλλά δεν φταίνε αυτοί, αυτούς δεν τους κακίζω, τους παρέσυραν».

Στο ερώτημα αν γνωρίζει τον δεύτερο βουλευτή και γιατί δεν τον απομακρύνει, ο ίδιος απάντησε: «Θέλω να φύγει, δεν θέλω να διώξω».

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων έκανε λόγο για «οργανωμένο σχέδιο», εκπορευόμενο από τη Νέα Δημοκρατία και ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Η οικογένεια Μητσοτάκη είναι το αρχιμαγειρείο της αποστασίας. Ο Μητσοτάκης εξήγγειλε διεύρυνση προς το Κέντρο, Κέντρο ονομάζει βουλευτές οι οποίοι δεν έχουν τη ψήφο τους. Αυτές οι οικογένειες είναι δηλητηριασμένες με το μικρόβιο της αποστασίας και της προδοσίας, θα διαλύσουν όλα τα κόμματα, αλλά στην Ένωση Κεντρώων δύο μπορούν να πάρουν».

Ακούστε το ηχητικό:

Δείτε επίσης:

Λαζαρίδης: Η κυβέρνηση έχει φορολογήσει και τον καναπέ που καθόμαστε

Συνεδριάζει την Παρασκευή η Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ

«Ψήνονται» συναντήσεις Μητσοτάκη σε Βερολίνο και Παρίσι

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ