Ο Σπίρτζης στον Realfm 97,8: Οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας

Δεν θα υπάρξουν πρόωρες κάλπες, ανέφερε ο Χρήστος Σπίρτζης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Ερωτηθείς αν το νέο κυβερνητικό σχήμα έχει εκλογικό χρώμα, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών απάντησε ότι «οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας».

Στην επισήμανση πως ακούγεται πολύ έντονα ότι αν η κυβέρνηση βρεθεί σε αδιέξοδο με το θέμα του χρέους, μπορεί ο Πρωθυπουργός να προσφύγει στις κάλπες την άνοιξη, ο ίδιος σημείωσε:

«Αυτό το ακούγαμε και πριν από έναν χρόνο για τώρα, πώς θα προχωρήσουμε, πώς θα γίνει η αξιολόγηση, θα πάμε σε εκλογές κτλ. Κάθε φορά η θέληση, η προσμονή κάποιων για εξουσία από την πρώτη μέρα που βγήκε αυτή η κυβέρνηση ήταν να πάμε για εκλογές. Δεν θα πάμε σε εκλογές, γιατί έχουμε ταχθεί στον στόχο να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση. Θα βγάλουμε τη χώρα από την κρίση».

Και συνέχισε λέγοντας ο κ. Σπίρτζης: «Μέχρι τώρα παρότι πολλά από αυτά που έχουν επιβληθεί στη χώρα είναι σε άλλη τελείως πολιτική κατεύθυνση από αυτά που πιστεύουμε, τα εφαρμόσαμε γιατί πρέπει να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση και πρέπει να βρούμε την τελική λύση για το χρέος, ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε μία ανάσα σαν λαός και χώρα και αυτό θα κάνουμε».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ