Κουμουτσάκος: Η ΝΔ προτείνει για πρόεδρο του ΕΣΡ τον Αθανάσιο Κουτρομάνο

Με δήλωση του εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργου Κουμουτσάκου, ο Αθανάσιος Κουτρομάνος, τέως πρόεδρος του Αρείου Πάγου, είναι η πρόταση της Πειραιώς για την προεδρία του ΕΣΡ.

«Οι αυταρχικές μεθοδεύσεις της Κυβέρνησης, με όχημα τον αντισυνταγματικό νόμο Παππά, για τη χειραγώγηση της Ενημέρωσης, οδήγησαν σε αδιέξοδο. Το αδιέξοδο αυτό πρέπει να αρθεί. Γι’ αυτό, η Νέα Δημοκρατία δημοσιοποίησε, από χθες πρόταση Νόμου, που σέβεται τη συνταγματική τάξη, διασφαλίζει την πολυφωνία, αποκλείει το “μαύρο”, προστατεύει τις θέσεις εργασίας στα Μ.Μ.Ε. και φέρνει χρήματα στα δημόσια ταμεία», αναφέρει αρχικά στην δήλωσή του ο Γιώργος Κουμουτσάκος και συνέχισε:

«Σήμερα, κάνει ένα ακόμα υπεύθυνο βήμα για την άρση του αδιεξόδου. Προτείνει για τη θέση του Προέδρου του Ε.Σ.Ρ. τον κ. Αθανάσιο Κουτρομάνο. Τέως Πρόεδρο του Αρείου Πάγου. Πρόκειται για πρόσωπο με απόλυτα διαφανή δημόσια πορεία, εγνωσμένου κύρους και ευρύτατης αποδοχής, στο οποίο μπορούν να συμφωνήσουν όλες οι πολιτικές δυνάμεις».

«Η πρόταση Νόμου που παρουσιάσαμε η οποία καταργεί το νόμο Παππά και η υποψηφιότητα του κ. Κουτρομάνου επιβεβαιώνουν έμπρακτα τη συμβολή της Νέας Δημοκρατίας για λύση. Είναι η προϋπόθεση για να μπει οριστικό τέλος στη σημερινή νοσηρή κατάσταση και στα αδιέξοδα που προκάλεσε η Κυβέρνηση. Εννοείται ότι η επαναφορά της θεσμικής τάξης με την κατάργηση των προβληματικών διατάξεων του νόμου Παππά, προηγείται της επιλογής των προσώπων που θα συγκροτήσουν το Ε.Σ.Ρ.», αναφέρει ακόμα.

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΣΟΚ :Σοβαρευτείτε πριν είναι πολύ αργά για τη χώρα

Εντός της εβδομάδας -εκτός απροόπτου- ο ανασχηματισμός

Ερώτηση Μαριά στην Ευρωβουλή για μείωση του ΕΦΚ στο πετρέλαιο θέρμανσης

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ