Μεϊμαράκης: Η ίδια η κυβέρνηση σαμποτάρει τη συγκρότηση του ΕΣΡ – ΒΙΝΤΕΟ

Στα αδιέξοδα που δημιουργεί η υφιστάμενη διαδικασία για την συγκρότηση των ανεξάρτητων Αρχών, αναφέρθηκε o Βαγγέλης Μεϊμαράκης, σημειώνοντας ότι η δημοσιοποίηση ονομάτων δεν βοηθάει, πολύ περισσότερο που εν προκειμένω το ζήτημα αφορά τα κανάλια.

«Δεν κάνει να λέμε δημοσίως ονόματα. Ο Πρωθυπουργός πρέπει να περιοριστεί στα δικά του καθήκοντα και να αφήσει εσάς να ασκήσετε τον ρόλο σας. Όπως έδρασε ο Πρωθυπουργός, ήθελε μάλλον να κάψει και αυτή την προσπάθεια», είπε ο κ.Μεϊμαράκης απευθυνόμενος στον Νίκο Βούτση.

«Το πρόβλημα είναι πολύ μεγάλο και αντί η κυβέρνηση να έρθει και να βοηθήσει εσάς στο έργο σας, έφερε ένα νόμο που αφαίρεσε αρμοδιότητες από το ΕΣΡ», δήλωσε ο κ. Μεϊμαράκης και παρατήρησε ότι η «γέφυρα» για την οποία σήμερα μιλάει η κυβέρνηση, θα μπορούσε να είχε γίνει πέρσι αντί για τον νόμο 4339/2015.

Δεν συμμερίστηκε επίσης την άποψη ότι η πρόνοια περί «αναστολής» της κυβερνητικής τροπολογίας για τις τηλεοπτικές άδειες, είναι για να μην εγείρουν απαιτήσεις υπερθεματιστές, τονίζοντας ότι η τροπολογία αυτή της κυβέρνησης δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή.

«Η κυβέρνηση καλλιεργεί την καχυποψία διότι επέλεξε να αναμιχθεί στον ποιον θα προτείνει η Διάσκεψη των Προέδρων για το ΕΣΡ» σημείωσε ο κ. Μεϊμαράκης και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι είναι εκείνη που σαμποτάρει τη συγκρότηση του ΕΣΡ.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης:

Ο Βούτσης για το ΕΣΡ : Συνταγματικό ατόπημα που δεν έχουμε ανταποκριθεί στην υποχρέωσή μας – ΒΙΝΤΕΟ

“Παρών” από το ΚΚΕ στην διάσκεψη των προέδρων για το ΕΣΡ – ΒΙΝΤΕΟ

Λοβέρδος: Απορρίπτουμε την πρόταση Πολύδωρα -Προτείνουμε τον Σωτηρέλη – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ