Η ΝΔ για τη συνέντευξη του Νίκου Παππά στον Νίκο Χατζηνικολάου

Η Νέα Δημοκρατία, με νέα ανακοίνωσή της σχολίασε τα όσα είπε στον Real Fm 97,8 ο Νίκος Παππάς, σχετικά με το ταξίδι του στην Βενεζουέλα.

«Υπό το βάρος των σημερινών αποκαλύψεων, ο κ. Παππάς λύνει επιτέλους την ένοχη σιωπή του», αναφέρει αρχικά η Νέα Δημοκρατία και συνεχίζει:

«Από εκεί που επί μία εβδομάδα δεν απαντούσε στο ερώτημα για το αν συναντήθηκε στις 10 Οκτωβρίου με το δικηγόρο των offshore και των Panama Papers κ. Αρτεμίου, σήμερα παραδέχθηκε ότι, όχι μόνο γνωρίζονται, αλλά και ότι τον Αύγουστο του 2013, βρέθηκαν μαζί στη Βενεζουέλα του κ. Μαδούρο».

«Και αυτό για να προετοιμάσουν ενδεχόμενη επίσκεψη του “συντρόφου” Τσίπρα στη Βενεζουέλα, προκειμένου η Ελλάδα να προμηθευτεί προϊόντα από τα κρατικά σούπερ μάρκετ της Βενεζουέλας! Ομολόγησε, δηλαδή, ότι έχει πολύχρονη σχέση συνεργασίας με τον κ. Αρτεμίου», αναφέρει ακόμα η Νέα Δημοκρατία.

«Ο κ. Παππάς οφείλει να πει στον ελληνικό λαό όλη την αλήθεια για την πραγματική σχέση του με το δικηγόρο των offshore και των Panama Papers», προσθέτει.

Διαβάστε επίσης:

Μαξίμου: Ο κ. Μητσοτάκης εξοφλεί γραμμάτια στην διαπλοκή

Θεοδωράκης: Στη Βενεζουέλα δεν πας για διακοπές…

Θεοδωράκης:Προτείνουμε τον Γιάννη Τζαννετάκο για το ΕΣΡ – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ