Επικοινωνιακή “επίθεση” του Μαξίμου για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών

Πολυεπίπεδη επικοινωνιακή επίθεση για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών ετοιμάζει το Μέγαρο Μαξίμου.  Όλα αυτά, λίγες ώρες μετά τη διάσκεψη του Συμβουλίου της Επικρατείας, η Ολομέλεια του οποίου έκρινε παραδεκτές τις προσφυγές των τηλεοπτικών σταθμών.

Στο πλαίσιο της επικοινωνιακής αυτής επίθεσης, το αποψινό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ θα φιλοξενήσει τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά, ενώ καλεσμένος στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 θα είναι ο διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου, Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δύο θα εμφανιστούν σε τηλεοπτικούς σταθμούς που έχουν λάβει άδεια στον σχετικό διαγωνισμό. 

Την ίδια στιγμή, κυβερνητικός αξιωματούχος σημείωνε το πρωί στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ότι η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για το τυπικά παραδεκτό των προσφυγών στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών, δεν προδικάζει κάτι επί της ουσίας. “Επειδή διάφοροι σπεύδουν να προδικάσουν και να θριαμβολογήσουν για το αποτέλεσμα του ΣτΕ, επισημαίνουμε ότι το ΣτΕ έχει απορρίψει ήδη μια σειρά αιτήσεων ασφαλιστικών μέτρων, συνεπώς η απόφαση για το τυπικά παραδεκτό των προσφυγών δεν σημαίνει κάτι για την εκδίκαση επί της ουσίας. Και θα σημείωνα, επίσης, ότι με όλη αυτή την πίεση που ασκείται στο ΣτΕ και το κλίμα τρομοκρατίας που καλλιεργείται τις τελευταίες ημέρες, δεν μπορώ ούτε να σκεφτώ τι θα συνέβαινε αν οι προσφυγές είχαν κριθεί τυπικά απαράδεκτες. Σε κάθε περίπτωση, να τους αφήσουμε να ολοκληρώσουν την εκδίκαση ανεπηρέαστα” ανέφερε, επί λέξει, το κυβερνητικό στέλεχος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ