Ο Βίτσας στον Realfm 97,8: Αυτά τα πράγματα δεν υπάρχουν

Τον διάλογο Πούτιν-Ολάντ που αναφέρεται στον Έλληνα πρωθυπουργό και το αίτημά του να αναζητήσει στην Ρωσία τρόπο για να τυπώσει χαρτονομίσματα σχολίασε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή της Κάτιας Μακρή.

«Νομίζω ότι είναι πράγματα τα οποία δεν υπάρχουν. Άλλωστε επίσημα ή ανεπίσημα η Μόσχα, η κυβέρνηση της Ρωσίας, το διαψεύδει. Είναι ένα ζήτημα το οποίο εγώ θα το έβαζα μέσα σε εισαγωγικά “κουταμάρες”, γιατί ποτέ στον ΣΥΡΙΖΑ δεν συζητήθηκε ούτε σε πολιτικό, ούτε σε κυβερνητικό επίπεδο, τέτοιο ζήτημα, να τυπώσουμε δηλαδή χρήμα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Βίτσας.

Και πρόσθεσε: «Είναι γνωστό ότι εντός του ΣΥΡΙΖΑ, εκείνη την εποχή, υπήρχε μία ομάδα η οποία μετά αποχώρησε από το κόμμα και η οποία έβαζε σαν ζήτημα την επιστροφή στο εθνικό νόμισμα αλλά δεν μιλάμε περί αυτού. Εδώ μιλάμε για πρακτικές κινήσεις οι οποίες απλά δεν υπάρχουν.

Στην επισήμανση ότι στο βιβλίο αναφέρεται πως το αίτημα έγινε από τον ίδιο τον πρωθυπουργό και όχι από κάποιο άλλο στέλεχος από τη γραμμή που ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας ανέφερε: «Σας λέω και εγώ με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο αυτό που ανακοίνωσε, με μία έννοια και η ίδια η κυβέρνηση ότι αυτά τα πράγματα απλά δεν υπάρχουν. Τώρα τη σκοπιμότητα μίας τέτοιας συγγραφής δεν μπορεί να την ξέρω».

Και σημείωσε ο κ. Βίτσας: «Δεν μπορώ να πω γιατί γράφτηκε κάτι τέτοιο το οποίο είναι ανυπόστατο μέσα σε αυτό το βιβλίο. Δεν μπορώ να ξέρω».

Ακούστε το ηχητικό: 

Διαβάστε επίσης:

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Έχουμε υποχρέωση να επαναφέρουμε τον κατώτατο μισθό στα 751 ευρώ

Ξυδάκης: Δεν αισθάνομαι σύντροφος με τον Πάνο Καμμένο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ