Ο Δρίτσας για τον Στουρνάρα: Μας στήριξε ή μας υπονόμευσε… Δεν ξέρω

«Εκείνο για το οποίο θα έπρεπε να δώσει απαντήσεις ο κ. Στουρνάρας είναι κατά πόσον συμπαραστάθηκε στην εκλεγμένη από τον ελληνικό λαό κυβέρνηση από τη μεριά της δικής του αρμοδιότητας ως όφειλε σε αυτή τη διαπραγμάτευση και αν την υπονόμευσε» δήλωσε ο υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας αναφερόμενος στην κριτική που άσκησε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος στους χειρισμούς του Γιάνη Βαρουφάκη, όταν ήταν υπουργός Οικονομικών.

Ο υπουργός Ναυτιλίας, μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη, σημείωσε ότι «ο κ. Στουρνάρας ξέρει πολύ καλά την πραγματικότητα, ξέρει ότι η ελληνική κυβέρνηση από τον Ιανουάριο που εκλέχθηκε έδωσε μία σκληρή μάχη να διαπραγματευτεί με τους εταίρους έναν νέο δρόμου εξόδου από την κρίση» και πρόσθεσε:

«Εγώ δεν έχω δει πουθενά τον κ.Στουρνάρα να συμπαραστέκεται στην ελληνική κυβέρνηση εκείνη την περίοδο. Είναι δεδομένο ότι δεν συμπαραστάθηκε ως όφειλε. Θεωρώ κουτσομπολιά αυτά που εκστόμισε ο κ. Στουρνάρας αναφορικά με τον Βαρουφάκη και όχι πραγματικές τοποθετήσεις που να συγκροτούν αναζήτηση των πραγματικών αιτιών που οδήγησαν στην επιτυχία ή στη μη επιτυχία της ελληνικής διαπραγμάτευσης».

Ακούστε το ηχητικό:

Δείτε επίσης:

Νέα επίθεση Νικολόπουλου κατά Στουρνάρα: Φαύλος και αμετροεπής

Ο Στουρνάρας για τον Βαρουφάκη: Είχα πει στον Ντράγκι να μην τον ακούει – ΒΙΝΤΕΟ

Βορίδης: Οι πολιτικές δυνάμεις είναι ενιαίες στο θέμα του χρέους

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ