Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας είναι εντελώς ανίκανος

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση, και τον Αλέξη Τσίπρα προσωπικά, για την αξιολόγηση εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, την επομένη της απόφασης για «σπάσιμο» της δόσης από τους εταίρους, αλλά και της μετωπικής σύγκρουσης του Πρωθυπουργού με τον πρόεδρο της ΝΔ στη Βουλή.

«Με τον Τσίπρα Πρωθυπουργό το ΑΕΠ δεν θα αυξηθεί, ούτε επενδύσεις θα έρθουν ούτε ανάπτυξη, γιατί είναι εντελώς ανίκανος. Είναι επικίνδυνοι, ανίκανοι και πρέπει να φύγουν σήμερα. Η λεγόμενη πρώτη αξιολόγηση που ήταν να κλείσει από το Νοέμβριο και όλο πανηγυρίζουν ότι την κλείνουν δεν μπορεί να συγκριθεί ούτε με το γεφύρι της Άρτας. Ούτε χθες κατάφεραν να την κλείσουν…» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, προειδοποιώντας ότι άρχισαν και πάλι δημοσιεύματα στον γερμανικό Τύπο περί Grexit»

«O Kυριάκος Μητσοτάκης ενδιαφέρεται να εξηγήσει πώς να κάνουμε ξανά την Ελλάδα μεγάλη, αλλά όταν ο Τσίπρας επιλεγεί χυδαιότητα για λογούς εσωτερικής συσπείρωσης, επιλέγεις να κατέβεις σε αυτό το επίπεδο της λάσπης, δεν πρέπει να μένεις σιωπηλός» εξήγησε για την σκληρή στάση του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, στη Βουλή.

Όπως ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο κ. Μητσοτάκης στη δευτερολογία του «σε λίγα λεπτά κατάφερε να καταστρέψει το αφήγημα Τσίπρα και να τον βάλει στη θέση του. Έτρεμε, μαζεύτηκαν όλοι και δεν ήξεραν που να κρυφτούν». «Είναι κύριος ο Μητσοτάκης, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να βάλει στη θέση του τον Τσίπρα» πρόσθεσε.

«Δεν χρειάζεται τέτοια πόλωση η Ελλάδα, αλλά για να υπάρξει συνεννόηση πρέπει να το θέλουν και οι δύο πλευρές, και κυρίως η κυβέρνηση» ανέφερε.

Απαντώντας στις κατηγορίες Τσίπρα περί καναλιών της διαπλοκής, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ αναρωτήθηκε: «Ποια κανάλια καλούσαν Βαρουφάκη, Καμμένο που έλεγε για δωσίλογους και Πηλιογούσιδες, Κατρούγκαλο για να μας λέει ότι είναι κομμουνιστής από τα 15 του; Σε άλλη χώρα ζούσαμε; Έχουμε ομαδικό Αλτσχάιμερ; από τα κανάλια οικοδόμησαν το αφήγημα για το μνημόνιο…

«Τώρα δεν τους αρέσει ο Κοντομηνάς όταν έβριζε ο Λαζόπουλος από τον Alpha τους άρεσε ο Κοντομηνάς…» σχολίασε δηκτικά.

«Ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να παρουσιάσει τον εαυτό του εκ νέου διωκόμενο από τη διαπλοκή» σημείωσε.

Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ακόμη ότι τη Δευτέρα στη Βουλή ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης έθεσε τεράστιο θέμα με στοιχεία και ονόματα με ορισμένους που βρίζουν ανώνυμα στα κοινωνικά δίκτυα και δουλεύουν για την κυβέρνηση. «Στο διαδίκτυο υπάρχει σειρά λογαριασμών που υβρίζουν χυδαία. Αποδεικνύεται ότι τα τρολ αυτά εργάζονται για την κ. Γεροβασίλη και πληρώνονται με τα λεφτά των φορολογουμένων…» είπε.

Πηγή: skai.gr

Διαβάστε επίσης:

Μετωπική σύγκρουση Τσίπρα – Μητσοτάκη στη Βουλή– Όλες οι κόντρες – ΒΙΝΤΕΟ

Το κινητό του Μητσοτάκη και το χαμόγελο του Άδωνι – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ