Βενιζέλος: Να μάθει ο κ. Καμμένος να σέβεται τον πολιτικό χώρο απ’ τον οποίον προέρχεται

«Να ρωτήσει να μάθει και να σέβεται τον πολιτικό χώρο από τον οποίο προέρχεται, τον οποίο έγλειφε και προσκυνούσε επί χρόνια», κάλεσε τον Πάνο Καμμένο, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, απαντώντας στις αναφορές του προέδρου των ΑΝΕΛ, για την οικογένεια Μπακατσέλου, από όπου και προέρχεται η σύζυγος του κ. Βενιζέλου.

Όπως είπε ο κ. Βενιζέλος, η οικογένεια της συζύγου του ανήκει στη Νέα Δημοκρατία και έχει στενές σχέσεις με τον Κώστα Καραμανλή – και ζήτησε από τον κ. Καμμένο «που συνδέει σχετικούς και άσχετους που φέρουν το επίθετο αυτό με τον ίδιο και την πολιτική του δράση, να ρωτήσει να μάθει και να σέβεται τον πολιτικό χώρο από τον οποίο προέρχεται τον οποίο έγλειφε και προσκυνούσε επί χρόνια».

«Είπαμε εμείς για την οικογένεια Φιλίππου της πρώτης συζύγου του κ. Καμμένου ή την οικογένεια Τζούλη, της δεύτερης συζύγου του, τον πατέρα και τους συγγενείς του;» ρώτησε ο κ. Βενιζέλος.

Εξάλλου, κ. Βενιζέλος είπε ότι αντί η σημερινή κυβέρνηση να ακολουθήσει την γραμμή της προηγούμενης κυβέρνησης στην υπόθεση Βγενόπουλου, λέει διάφορες αοριστίες για «το ποιος διευκολύνει ποιόν».

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, είπε προς τον κ. Καμμένο εάν θέλει να κάνει ερωτήσεις περί Καλογρίτσα, να της απευθύνει προς τον κ. Παππά και τον Σπίρτζη «όχι σε μένα γιατί έχουμε να πούμε πολλά εδώ μέσα».

Τέλος, σχετικώς με την υπόθεση των υποβρυχίων, ο κ. Βενιζέλος είπε ότι έστειλε το έγγραφο η εισαγγελία Εφετών και το ανακάλεσε η εισαγγελία του Αρείου Πάγου που επέπληττε τους εισαγγελείς γιατί αναδιαβίβασαν στη Βουλή τα πρακτικά «επειδή η τότε πρόεδρος, κ. Κωνσταντοπούλου, καταστρατηγούσε το Σύνταγμα».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Νέος γύρος έντασης μεταξύ Παππά και Βενιζέλου στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας – ΒΙΝΤΕΟ

Επεισόδιο ανάμεσα σε Παππά και Βενιζέλο στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Οικονόμου στον Καμμένο: Ψάξτε δίπλα σας για τα “αριστερά χέρια” του Τσοχατζόπουλου – ΒΙΝΤΕΟ

Καμμένος: Θα βγάλουμε και αυτή την τετραετία και την επόμενη – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ