Γεννηματά: Η σταυροφορία σας κατά της διαπλοκής αποδείχθηκε μία απλή σταυροθηρία – ΒΙΝΤΕΟ

Δριμεία κριτική στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά κατά τη δευτερολογία της στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για τη διαπλοκή και τη διαφθορά.

«Δυστυχώς κ. Πρωθυπουργέ η χώρα σήμερα, όσο εμείς παρακολουθούμε αυτήν την απαράδεκτη συζήτηση βρέθηκε για άλλη μία φορά στο καναβάτσο. Το μήνυμα που στέλνουμε διεθνώς, ελπίζω να το έχετε αντιληφθεί σήμερα, λόγω της ανικανότητας και της ανεπάρκειας σας. Φοβάμαι και ανησυχώ ιδιαίτερα, διότι όσο εσείς επιλέγετε να δίνετε το βάρος σε στημένες κοκορομαχίες με τη ΝΔ η χώρα βαλτώνει και βουλιάζει» δήλωσε μεταξύ άλλων η κ. Γεννηματά.

«Αναρωτιέμαι τι είδους κυβέρνηση τελικά έχουμε εδώ; Έχετε διατηρήσει τίποτα από το Αριστερό παρελθόν σας; Θεωρείτε ότι για όλα φταίει το ΠΑΣΟΚ σε αυτόν τον τόπο, εκτός από αυτούς που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ αλλά τους έχετε εσείς στους κόλπους σας. Δεν παίρνω ούτε μία λέξη πίσω, για τους γλείφτες και τους αριβίστες που έχετε αγκαλιάσει γιατί αυτή είναι η ηθική σας και σας καταγγέλλω πολιτικά για τη στάση σας» σημείωσε η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Η σταυροφορία σας κατά της διαπλοκής αποδείχθηκε ότι ήταν μία απλή σταυροθηρία. Η πολιτική σας καριέρα, η άνοδο σας στην εξουσία έχει βασιστεί στην εξαπάτηση, στα ψέματα και στη λάσπη» πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης: 

Γεννηματά: Οι διεφθαρμένοι Πασόκοι βγαίνουν… γνήσιοι αριστεροί – ΒΙΝΤΕΟ

Κουτσούμπας: Η ουσία είναι ότι ο λαός πληρώνει και ματώνει – ΒΙΝΤΕΟ

Θεοδωράκης: Η Γεροβασίλη εμφανίστηκε ως μητέρα των τρολ – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ