Τα πηγαδάκια του Μαξίμου – Τι συζήτησαν οι βουλευτές με τον πρωθυπουργό

Ολοκληρώνεται αυτή την ώρα η συνάντηση του πρωθυπουργού με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο Μέγαρο Μαξίμου.

 

 

Στη συνάντηση επικράτησε ευχάριστο κλίμα, παρόλο που τα πηγαδάκια, απασχόλησαν οι τρέχουσες εξελίξεις, και κυρίως η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον αρχιεπίσκοπο, η πορεία του οικονομικού προγράμματος, και ιδιαίτερα τα αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών εν όψει του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Στις χαλαρές στιγμές της βραδιάς περιλαμβάνεται η πρωτοβουλία του βουλευτή των ΑΝΕΛ Κώστα Ζουράρι να καθίσει στο πιάνο για να παίξει τη μελωδία του τραγουδιού «Ασε με να φύγω σε παρακαλώ» της Αλέκας Κανελίδου, όπως και οι αναμνηστικές φωτογραφίες που έβγαλε ο πρωθυπουργός με τις βουλευτίνες του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις συζητήσεις που έγιναν κατά τη διάρκεια της βραδιάς ο Αλέξης Τσίπρας, αναφερόμενος στην χθεσινή συνάντηση με τον αρχιεπίσκοπο, εκτίμησε είχε επιτυχή έκβαση, ενώ μιλώντας για την πορεία του οικονομικού προγράμματος εμφανίστηκε αισιόδοξος για την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης αλλά και για το θέμα του χρέους.

 

 

Ακόμα, ο πρωθυπουργός πρόσθεσε ότι είναι πολύ χρήσιμο για την χώρα η ένταξη της στον μηχανισμό ποσοτικής χαλάρωσης, εκτιμώντας ότι ως τον Δεκέμβριο θα υπάρχει εξέλιξη στο θέμα, γεγονός αυτό που θα βοηθήσει στην οικονομία της χώρας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ