«Αποκαλύψεις» του Πάνου Καμμένου για τον Καλογρίτσα

“Ο κ. Καλογρίτσας με είχε καλέσει δύο φορές στο σπίτι του, τη μία, παρουσία του Ευάγγελου Βενιζέλου και μου ζήτησε να μπω στην κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου”, αποκάλυψε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Π. Καμμένος.

Ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε στον πρωτοφανή πόλεμο που δέχεται η κυβέρνηση και ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών. Σημείωσε εξάλλου ότι στον ίδιο χρεώνουν επιχειρηματίες που έχουν ειδική σχέση με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Μάλιστα ο υπουργός Άμυνας , αποκάλυψε στο Πρακτορείο, ότι ο κ. Καλογρίτσας τον είχε καλέσει δύο φορές στο σπίτι του, τη μία παρουσία του Ευάγγελου Βενιζέλου και του ζήτησε να μπει στην κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου. ‘Όπως είπε ο υπουργός Άμυνας την επόμενη φορά που συναντήθηκαν στο σπίτι του επιχειρηματία κ. Καλογρίτσα, του ζητήθηκε να μην συμπράξει με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μεταξύ άλλων ο κ Καμμένος ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει πόλεμος μεταξύ Κυβέρνησης- Εκκλησίας, υπογράμμισε την πολύ καλή σχέση του Πρωθυπουργού με τον Αρχιεπίσκοπο και τόνισε , ότι και οι δύο πλέυρες σε συνεννόηση θα προχωρήσουν στη συγγραφή ενός νέου βιβλίου θρησκευτικών, λαμβάνοντας υπόψιν και το γεγονός ότι υπάρχουν πολλά αλλόθρησκα παιδιά.

Ο υπουργός Άμυνας μιλώντας για ενδεχόμενο ανασχηματισμό είπε πως πρόκειται για αποκλειστικό προνόμιο του Πρωθυπουργού , ωστόσο τόνισε ότι μπορεί να γίνει άνοιγμα σε παραγωγικούς φορείς της κοινωνίας που δεν θα προέρχονται κατ΄ανάγκη από την αριστερά, αλλά και στους Καραμανλικούς, οι οποίοι βρίσκονται υπό διωγμό στη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Η συνάντηση στο Μαξίμου-Η συμφωνία και το νέο πρόγραμμα για τα θρησκευτικά-ΒΙΝΤΕΟ

Με τους προέδρους των Ανώτατων Δικαστηρίων θα συναντηθεί σήμερα ο Τσίπρας

Το Μαξίμου για τη συνάντηση Τσίπρα – Ιερώνυμου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ