Αλαλούμ με δήλωση βουλευτή της ΝΔ για τον Ιβάν Σαββίδη

Αίσθηση προκάλεσαν τα όσα είπε ο βουλευτής Σάββας Αναστασιάδης για τον Ιβάν Σαββίδη και τις τηλεοπτικές άδειες.  

Ο κ. Αναστασιάδης μιλώντας στο ραδιοσταθμό Παραπολιτικά χαρακτήρισε θετικό το γεγονός ότι ο Ιβάν Σαββίδης θα αποκτήσει τηλεοπτική άδεια, με πολλούς να κάνουν λόγο για διαφοροποίησή του από την κεντρική γραμμή της ΝΔ σχετικά με το θέμα.

Συγκεκριμένα, ερωτηθείς  αν βλέπει θετικά την δραστηριοποίηση του κ. Σαββίδη στο τηλεοπτικό τοπίο, είπε: “Εμείς από την αρχή δεν συμφωνούσαμε με το πλαίσιο που έχει τεθεί από την κυβέρνηση για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών. Το θέμα δεν είναι ο κ. Σαββίδης, το θέμα είναι να υπάρχει μια σωστή ενημέρωση, τα πράγματα να είναι διαφανή και ξεκάθαρα. Άλλωστε αυτός δεν θα απευθύνεται στη Θεσσαλονίκη, θα απευθύνεται σε όλη την Ελλάδα, το θέμα είναι να δημιουργηθεί αυτό το υγιές πλαίσιο όταν επικαλούνταν η κυβέρνηση όταν ξεκίνησε αυτή τη διαδικασία αλλά δυστυχώς έχει περιπλέξει πάρα πολύ τα πράγματα και θα δούμε μέχρι που θα φτάσει.

Είναι θετικό από την πλευρά της επένδυσης που έχει ανάγκη η χώρα λέω όμως ότι θα έπρεπε να είναι πολλοί περισσότεροι αυτοί που θα είχαν εμπλακεί σε αυτή τη διαδικασία και όχι ο περιορισμένος αυτός αριθμός…”.

Ερωτηθείς, μάλιστα, “αν συμμερίζεται τις ανησυχίες που υπάρχουν όταν επιχειρηματίες με αναφορά στη Ρωσία μπαίνουν στην Ευρώπη”, τόνισε: “Όχι δεν συμμερίζομαι καθόλου αυτές τις ανησυχίες και δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να είναι έτσι. Στην Ελλάδα έχουν επενδύσει πάρα πολλοί επιχειρηματίες από την Ρωσία οι οποίοι δεν έχουν ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο για να είναι τόσο δημοφιλείς και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα, γιατί να υπάρχει τώρα”.

 

Πριν από λίγο ο βουλευτής της ΝΔ επανήλθε με νέα δήλωση κάνοντας λόγο για παρερμηνεία των δηλώσεών του:

“Ο διαγωνισμός – παρωδία για τις τηλεοπτικές άδειες, από χθες έχει καταρρεύσει οριστικά. Η κυβέρνηση οφείλει να βάλει τέλος στη φαρσοκωμωδία του καναλάρχη – Παππά», δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ Σάββας Αναστασιάδης και πρόσθεσε: «Σκόπιμα κάποιοι παρερμήνευσαν σημερινή μου δήλωση, επιδιώκοντας να δημιουργήσουν λανθασμένες εντυπώσεις”. 

 

 Διαβάστε επίσης

Ιβάν Σαββίδης: Περιμένω την εντολή για να καταβάλω αμέσως την πρώτη δόση

Νέα απάντηση της Κομισιόν για τις τηλεοπτικές άδειες

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ