Κουτσούμπας: Κάλπικη αντιπαράθεση ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ

Για κάλπικη αντιπαράθεση του ΣΥΡΙΖΑ με την Νέα Δημοκρατία, έκανε λόγο στην ομιλία του στη Βουλή, ο γ.γ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Η κυβέρνηση χαρακτηρίζει ως δήθεν κάθαρση του τηλεοπτικού τοπίου την αμφίβολη αντικατάσταση ορισμένων καναλαρχών από άλλους, που τους έχουν και τους θεωρούν οι ίδιοι, άλλους υπόδικους, άλλους νέους κρατικούς εργολάβους βοσκοτοπίων κλπ, την ίδια στιγμή που η ενημέρωση εξακολουθεί να βρίσκεται στα χέρια του κεφαλαίου και εκεί θα μείνει», είπε χαρακτηριστικά, ενώ στη συνέχεια εκτίμησε ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ έχουν «κάλπικη αντιπαράθεση μεταξύ τους», η οποία «εστιάζεται μόνο στα θέματα διαφθοράς και αποτελεσματικότητας της διαχείρισης».

Ο κ. Κουτσούμπας μίλησε για «κοροϊδία της δήθεν δίκαιης ανάπτυξης» και ρώτησε «πώς να μην είναι ευχαριστημένα τα διάφορα γεράκια της Ε.Ε., των ΗΠΑ και του ΔΝΤ που σας στηρίζουν σήμερα και βέβαια μετά θα σας πετάξουν ως στημένες λεμονόκουπες;».

Αναφερόμενος στο Ελληνικό ο γενικός γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ σημείωσε ότι η αξιοποίησή του «εντάσσεται σε ένα γενικό σχεδιασμό εν μέσω μεγάλων ανταγωνιστικών σχεδίων των ομίλων. Η προώθηση του σχεδιασμού αυτού ισοδυναμεί με επίθεση στα λαϊκά δικαιώματα».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Θεοχάρης: Παρακολουθούμε το Βατοπαίδι του ΣΥΡΙΖΑ – ΒΙΝΤΕΟ

Μαξίμου: Η διαπλοκή που έθρεψε η ΝΔ για δεκαετίες τελείωσε οριστικά και αμετάκλητα

Η Δημοτική Αστυνομία πήρε τις πινακίδες από το υπηρεσιακό αυτοκίνητο του Σταθάκη – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ