ΣΥΡΙΖΑ: Η πραγματική στάση της ΝΔ απέναντι στον δήμαρχο Ωραιοκάστρου

Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ επιτίθεται στη Νέα Δημοκρατία για την «πραγματική στάση της», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, απέναντι στον Δήμαρχο Ωραιοκάστρου.

«Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, δήμαρχοι, πολιτευτές αλλά και δυο βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Βορίδης, συντονιστής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της αξιωματικής αντιπολίτευσης, και ο κ. Κυριαζίδης, είχαν «φιλική συνάντηση» μετά γεύματος με τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου, κ. Γοβότση», αναφέρει αρχικά η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει:

«Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι η αθρόα προσέλευση τόσων στελεχών της ΝΔ στο πλευρό του Δημάρχου ήταν τυχαία και αυθόρμητη, ούτε ότι δεν ήταν σε γνώση του κ. Μητσοτάκη».

«Η συγκεκριμένη συνάντηση, η οποία ήταν δημόσια και απαθανατίστηκε μάλιστα από φωτογράφους, είναι αδιάψευστος μάρτυρας της έμπρακτης συμπαράστασης της ΝΔ απέναντι στον κ. Γοβότση, του οποίου η συμπεριφορά και οι δημόσιες και επαναλαμβανόμενες ακραίες και ρατσιστικές δηλώσεις έχουν ήδη γίνει αντικείμενο εισαγγελικής παρέμβασης», αναφέρει ακόμα και στη συνέχεια παραθέτει ένα link με το συγκεκριμένο δημοσίευμα.

Διαβάστε επίσης:

Δήμαρχος Ωραιοκάστρου: Δεν είχα πρόθεση να προκαλέσω

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ