Φλαμπουράρης: Ο κ. Μητσοτάκης ελέγχεται ως προς την αξιοπιστία του

«Ό,τι λέει ο κ. Μητσοτάκης ελέγχεται ως προς την αξιοπιστία σε σχέση τα πεπραγμένα του», δηλώνει ο υπουργός Επικρατείας αρμόδιος για το Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου Αλέκος Φλαμπουράρης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Την ώρα των εξαγγελιών του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη ΔΕΘ, ο Αλέκος Φλαμπουράρης εκφράζει τη γνώμη ότι το πρόγραμμα φοροελαφρύνσεων της ΝΔ θα καλυφθεί από απολύσεις και μειώσεις δαπανών σε ευαίσθητους τομείς όπως η υγεία και παιδεία. Αυτή άλλωστε -σημειώνει ο Αλέκος Φλαμπουράρης- υπήρξε και η πολιτική φιλοσοφία του κ. Μητσοτάκη, όταν ήταν υπουργός στην κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου και γι’ αυτό σήμερα, όπως τονίζει, ο πρόεδρος της ΝΔ έχει εθνικό καθήκον να υποδείξει τον «μαγικό» τρόπο με τον οποίο θα βρεθούν τα χρήματα για την υλοποίηση του προγράμματος του.

Ο κ. Φλαμπουράρης επικαλείται τα στοιχεία που δείχνουν ότι η χώρα εισέρχεται σε τροχιά ανάπτυξης και υπογραμμίζει ότι στόχος της κυβέρνησης δεν είναι μια ανάπτυξη «γενικώς και αορίστως» αλλά η «δίκαιη ανάπτυξη» που θα επιτρέπει τη διάχυση του οφέλους στο σύνολο των πολιτών και ειδικά στους ευάλωτους και τους μικρομεσαίους.

Ο υπουργός Επικρατείας ερωτάται για τις δημοσκοπήσεις που αποτυπώνουν απώλειες της εκλογικής δύναμης του ΣΥΡΙΖΑ, και δείχνει να μην ανησυχεί. Όπως λέει, η ΝΔ δεν φαίνεται να καρπώνεται την κυβερνητική φθορά. Ταυτόχρονα λέει πως σήμερα το πραγματικό πολιτικό κεφάλαιο του ΣΥΡΙΖΑ είναι η σχέση εμπιστοσύνης που οικοδομεί καθημερινά με τους πολίτες και αυτό θα εκφραστεί στην κάλπη. Όσο για το αίτημα της ΝΔ για εκλογές, ο Αλέκος Φλαμπουράρης δηλώνει ότι θα γίνουν το 2019 και μέχρι τότε και η ΝΔ θα έχει την χρόνο να προετοιμαστεί και να αποκτήσεις θέσεις.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας – ΦΩΤΟ

Δύο πρώην Πρωθυπουργοί στην ομιλία Μητσοτάκη στη ΔΕΘ

Τι συζήτησαν ο Νίκος Παππάς με τον αναπληρωτή σύμβουλο εθνικής ασφαλείας των ΗΠΑ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ