Λοβέρδος: Αδιάβαστος ο Τσίπρας στη ΔΕΘ

«Ακούσαμε τον Πρωθυπουργό στη ΔΕΘ, τον αδιάβαστο Πρωθυπουργό, να λέει χωρίς να καταλαβαίνει τι είναι αυτό το δικαστήριο και ποιος ο ρόλος του στο δικαιοδοτικό μας σύστημα, και λέω αδιάβαστος γιατί εφόσον ανέβαινε με το θέμα των καναλιών ως κύριο θέμα αυτά έπρεπε να τα ξέρει» δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη.

«Ανεβαίνει και λέει ότι δεν μπορεί να καταλάβει το πως θα μπορούσε να μην αποφασίσει το Συμβούλιο της Επικρατείας αυτό που ήθελε, ότι δηλαδή ο νόμος του είναι συνταγματικός. Ο Πρωθυπουργός προσέβαλε το Συμβούλιο της Επικρατείας, προσέβαλε μία εργαζόμενη που του έκανε μία ερώτηση με τον πιο φυσικό τρόπο την κ. Τσικρίκα αλλά και την κ. Σαββοπούλου του STAR, εκνευρίστηκε από την αιχμή των επιχειρημάτων» πρόσθεσε ο κ. Λοβέρδος.

Ερωτηθείς για το μνημόνιο και για το εάν τα χρήματα από τις τηλεοπτικές άδειες θα δοθούν στους ασθενέστερους ο κ. Λοβέρδος απάντησε ότι «εμείς ψηφίσαμε το μνημόνιο τότε που έφευγαν οι Λαφαζάνιδες για να μην πέσει η κυβέρνηση και η χώρα πέσει σε γκρεμό. Από την πρώτη ημέρα ξέραμε ότι, ότι πάρει από τις τηλεοπτικές άδειες θα πάει στα δημοσιονομικά της χώρας. Ο Πρωθυπουργός ψεύδεται ασύστολα ενώπιον του ελληνικού λαού, ψεύδεται όπως αναπνέει.»

Ακούστε το ηχητικό:

Δείτε επίσης:

Σβίγκου: Οι δημοσιογράφοι στοχοποιούν τον Πολάκη και τον Φίλη

Παπαχριστόπουλος για την Τσικρίκα: Της ζητάω συγνώμη …το ίδιο θα έκανα και εγώ αν με απέλυαν

Νέα δήλωση Βουδούρη: Η παραίτησή μου είναι δεδομένη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ