Εξηγήσεις από την κυβέρνηση ζητά ο Χουντής μετά την απάντηση Μοσκοβισί

«Περιμένουμε να δώσει εξηγήσεις η κυβέρνηση για την απώλεια των 6 δισ. ευρώ, στο  Eurogroup του Μαΐου», δήλωσε ο ευρωβουλευτής της Λαϊκής Ενότητας Νίκος Χουντής, ενώ χαρακτηρίζει περίεργη τη σιωπή της Νέας Δημοκρατίας.

Ο ευρωβουλευτής της ΛΑΕ  μιλώντας στο ρ/σ Κανάλι 1 του Πειραιά, σχολιάζοντας την απάντηση του κ. Μοσκοβισί σε δική του ερώτηση με την οποία αποκαλύπτεται, όπως επισημαίνει, «ότι η ελληνική κυβέρνηση στη διαπραγμάτευση στο Eurogroup του Μαΐου, έχασε τουλάχιστον 6 δισ. από τη μη επιστροφή των κερδών των ελληνικών ομολόγων», είπε μεταξύ άλλων: «Το θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό και δεν έχουμε καμία απάντηση από την κυβέρνηση, τι ακριβώς έγινε στο Eurogroup του Μαΐου του 2016»

«Ο ελληνικός λαός πρέπει να ενημερωθεί, τι διαπραγματεύτηκε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που αντέστρεψε το «ΟΧΙ» του ελληνικού λαού και λέει σε όλα «ΝΑΙ»» τόνισε ο κ. Χουντής και πρόσθεσε: «Δυστυχώς απωλέσθησαν δια παντός τουλάχιστον 6 δις. ευρώ και κανείς αρμόδιος μέχρι στιγμής δεν το έχει διαψεύσει».

«Περιμένουμε απάντηση από την κυβέρνηση. Η σιωπή είναι αποκαλυπτική. Υπάρχουν σοβαρότατες πολιτικές ευθύνες», επισήμανε ο κ. Χουντής. «Πρέπει να μάθουμε τι συμφώνησε η ελληνική κυβέρνηση το Μάιο του 2016, όταν ήδη είχε κάνει την κωλοτούμπα και είχε συμφωνήσει στα πάντα».

 «Μου προξενεί εντύπωση ότι πολιτικές δυνάμεις αποσιωπούν το θέμα» κατέληξε ο Νίκος Χουντής. 

 

Διαβάστε επίσης

Μοσκοβισί σε Χουντή: Στο Eurogroup του Μαΐου η Αθήνα έχασε 6 δισ. ευρώ

Η απάντηση του Μοσκοβισί στον Χουντή για τις συντάξεις 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ