Οι πάσες του Πρωθυπουργού μετά τη συνέντευξη Τύπου – ΒΙΝΤΕΟ

Στο Καυτανζόγλειο Στάδιο βρέθηκε ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, λίγο μετά τη συνέντευξη Τύπου στα πλαίσια της 81ης ΔΕΘ, προκειμένου να παρακολουθήσει τον φιλικό αγώνα μεταξύ βετεράνων και προσωπικοτήτων από Ελλάδα και Ρωσία.

Ο Πρωθυπουργός μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, μαζί με τον Ιβάν Σαββίδη, κάθισε στον πάγκο της ελληνικής ομάδας και στη συνέχεια έκανε το εναρκτήριο λάκτισμα το δευτέρου ημιχρόνου δίνοντας την μπάλα στους Ρώσους σε μια καθ’ όλα συμβολική κίνηση.

Κατά το ημίχρονο, τιμήθηκε ο Βασίλης Χατζηπαναγής από τον αναπληρωτή Πρωθυπουργό της Ρωσίας, Αρκάντι Ντβορκόβιτς, όπως και ο Σεργκέι Σάβλο, ο οποίος, μεταξύ άλλων, έχει αγωνιστεί με τη “Spartak” Μόσχας και τη “Rapid” Βιέννης και έχει στο ενεργητικό του περίπου 20 εμφανίσεις με την εθνική ομάδα της ΕΣΣΔ το 1979-1981. 

Από την πλευρά της ελληνικής κυβέρνησης, σορτσάκι φόρεσε ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, που συμμετείχε στον αγώνα, όπως και Δημήτρης Μάρδας.

Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ και πρώην αρχηγός της εθνικής Ελλάδος, Θοδωρής Ζαγοράκης, συμμετείχε και σκόραρε μάλιστα, ενώ τη ΔΕΘ εκπροσώπησαν ο πρόεδρος της Τάσος Τζήκας, όπως και ο Κυριάκος Ποζρικίδης.

Για την ιστορία, η ομάδα της Ρωσίας επικράτησε των Ελλήνων με 2-4.

Δείτε το βιντεο εδώ:

Πηγή: thessnews.gr

Δείτε επίσης:

Λεβέντης: Ο Πρωθυπουργός έμοιαζε να είναι στον κόσμο του

Δημοσιογράφος Star: Εμείς αντέξαμε στην κρίση – Η απάντηση του Πρωθυπουργού – ΒΙΝΤΕΟ

Ολόκληρη η συνέντευξη Τύπου του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ