Οι πολιτικοί αρχηγοί χαλάρωσαν…

Οι επικεφαλής των κομμάτων άφησαν για λίγες ώρες την πολιτική και πέρασαν το μεσημέρι του Σαββάτου με χαλαρή κουβέντα, συνοδεία μεζέδων, ούζου και κρασιού, λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες.

Κρασάκι πριν από την εκλογική μάχη

Στο πάρκο Ελευθερίας κάλεσε για γεύμα τους εκπροσώπους του Τύπου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλος λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες.

Ο Ευ. Βενιζέλος ξεκαθάρισε ότι δεν θα ήθελε να γίνει συζήτηση για τα πολιτικά, ενώ εξομολογήθηκε ότι του άρεσαν πάρα πολύ οι περιοδείες που έγιναν στην περιφέρεια. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι επέλεξε να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης.Πλάνα από την πλ. Ελευθερίας (χωρίς ήχο)

 Στην Καλαμάτα ο Αντ. Σαμαράς

Τη μεσημεριανή του βόλτα – σε πολύ χαλαρούς ρυθμούς – στο κέντρο της πρωτεύουσας της Μεσσηνία έκανε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας όπου είχε τη ευκαιρία να συνομιλήσει με συμπολίτες του, ενώ το απόγευμα αναμένεται να μεταβεί στην Πύλο όπου θα ασκήσει την Κυριακή το πρωί το εκλογικό του δικαίωμα.  Στο εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ η Αλ. Παπαρήγα

Την περιοχή της Λαμπρινής και συγκεκριμένα τον Αγ. Ανδρέα όπου βρίσκεται το εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ επισκέφθηκε το πρωί στο η Αλέκα Παπαρήγα και συνομίλησε με ανθρώπους του κόμματος.

Πλάνα από Λαμπρινή (χωρίς ήχο)

 Στο Μοναστηράκι για ουζάκι

Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε τους δημοσιογράφους στο Μοναστηράκι για ούζο και μεζέ και χαλαρή κουβέντα. Παρών και ο Μανώλης Γλέζος.

Πλάνα από το Μοναστηράκι (χωρίς ήχο) Όχι ούζο, αλλά βότκα

Στη «Λαοφιλία», που βρίσκεται κάτω από το κτίριο του ΛΑΟΣ, ο κ. Γ. Καρατζαφέρης είχε συνάντηση με τους δημοσιογράφους και στελέχη του κόμματος. Σχολιάζοντας την επιστολή συμπαράστασης που του έστειλε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, ο κ Καρατζαφέρης είπε ότι «δεν έπρεπε να πίνουν ούζο αλλά βότκα».

Πλάνα από το μεζεδοπωλείο (χωρίς ήχο) Στο Ζάππειο ο Φ. Κουβέλης

Εστιατόριο του Ζαππείου επέλεξε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς για το μεσημέρι του Σαββάτου και καλεσμένους δημοσιογράφους πριν ανοίξουν οι κάλπες. Ο κ. Κουβέλης δήλωσε ικανοποιημένος από την επαφή του με τον κόσμο, ο οποίος θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα αύριο το πρωί στο Περιστέρι.

Πλάνα από το Ζάππειο (χωρίς ήχο) Ευχαρίστησε τους εθελοντές του κόμματος

Με περιοδεία στην Αττική ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ευχαρίστησε όλους τους εθελοντές του κόμματος για την προσφορά τους στη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα. Ο κ. Καμμένος θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στη Σαμοθράκη και στη συνέχεια θα επιστρέψει στην Αθήνα.

Στην Κρήτη η Ντ. Μπακογιάννη

Περιοδεία σε χωριά της Κρήτης πραγματοποιεί από το πρωί η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας ενώ θα ψηφίσει στο Ηράκλειο όπου είναι υποψήφια.

Πλάνα από το Ηράκλειο (χωρίς ήχο) Χαλαρή κουβέντα και ούζο

Σε μεζεδοπωλείο της Καλλιθέας με φίλους, συνεργάτες και δημοσιογράφους η πρόεδρος της Κοινωνικής Συμμαχίας Λούκα Κατσέλη, ενώ το εκλογικό της δικαίωμα θα το ασκήσει στους Αγ. Αναργύρους.

Πλάνα από την Καλλιθέα (χωρίς ήχο) Πηγή: real.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ