Παππάς: Πλουσιότερη η Ελλάδα μετά τον διαγωνισμό για τα κανάλια

«Η Ελλάδα, μετά από τον διαγωνισμό για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών, έγινε πλουσιότερη» ανέφερε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, διευκρινίζοντας ότι δεν αναφέρεται μόνο στο τίμημα των 246 εκατομμυρίων ευρώ που θα εισπράξει το ελληνικό Δημόσιο, αλλά και στην τεχνογνωσία η οποία συσσωρεύτηκε.

Σε ανάρτησή του στο Facebook με αφορμή την υποδοχή των μελών της Επιτροπής Διενέργειας του Διαγωνισμού και Ενστάσεων για τις τηλεοπτικές άδειες, την Τετάρτη στο Μέγαρο Μαξίμου, ο κ. Παππάς ευχαρίστησε τα μέλη της Επιτροπής.

«Και βεβαίως και πάνω απ’ όλα, μιλώ για το ανθρώπινο δυναμικό που έφερε σε πέρας αυτή τη δοκιμασία. Μιλώ για τους εργαζόμενους. Εργαζόμενους στο Δημόσιο που τόσο έχουν λοιδορηθεί κατά καιρούς. Για αυτούς τους ανθρώπους που, με αυταπάρνηση και αίσθηση καθήκοντος, χωρίς καμία επιπλέον οικονομική απολαβή, κινητοποιήθηκαν και εμπνεύστηκαν ώστε να οργανώσουν μια απόλυτα άρτια διαδικασία. Έναν διαγωνισμό που αποτελεί πλέον πρότυπο, για το αδιάβλητο της διαδικασίας αλλά και για το τελικό τίμημα» αναφέρει ο κ. Παππάς.

«Όλα έγιναν χάρη σε αυτούς τους ανθρώπους, οι οποίοι δεν υπολόγισαν σωματική κόπωση, δεν έδωσαν καμία σημασία στις σειρήνες, σε πιέσεις, ακόμη και στα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη. Επιστήμονες λαμπροί, με πτυχία που αν τα συγκεντρώσεις όλα μαζί θα χρειαστείς φορτηγό για να τα κουβαλήσεις, οι οποίοι σήκωσαν ψηλά τη φανέλα της πατρίδας μας. Αυτούς τους ανθρώπους δεν τους κινητοποίησε μια οικονομική απολαβή. Τους ενέπνευσε η ίδια η αίσθηση του καθήκοντος να προασπιστούν το δημόσιο συμφέρον. Τους ευχαριστώ έναν-έναν, προσωπικά», υπογραμμίζει ο υπουργός Επικρατείας.

 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Παππάς: Πολύ παραγωγικές οι συναντήσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Τι είπε ο Παππάς στους υπερθεματιστές

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ