Κωνσταντινόπουλος: Τέλος το φλερτ με το ΠΟΤΑΜΙ

«Σταματάμε τις συνομιλίες κορυφής με το ΠΟΤΑΜΙ, νομίζω ότι δεν έχει καμία αξία πια» δήλωσε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, αναφερόμενος στις δηλώσεις που έκανε νωρίτερα η κ. Γεννηματά στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη πρόσθεσε ότι: «Από εδώ και πέρα θα πάμε στη βάση με τις πολιτικές μας, τον λαό, θέλουμε να μετεξελιχθεί η παράταξη μας και για αυτό θα αγωνιστούμε. Θέλω να σας πω πολύ ξεκάθαρα, γιατί έρχομαι από μία συνάντηση που έκαναν οι βουλευτές με την Φώφη Γεννηματά, ότι εμείς θα συνεχίσουμε την μεγάλη προσπάθεια μας για την κεντροαριστερά».

Αναφερόμενος στην τροπολογία που κατέθεσαν οι 16 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για την αποκλειστική πώληση τσιγάρων από τα περίπτερα και την απαγόρευση της πώλησης τους από 32.000 ψιλικατζίδικα δήλωσε ότι: «Αυτή ήταν κεντρική γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ. Πρώτον γιατί αυτές οι τροπολογίες περνάνε μέσα από μία διαδικασία των κομμάτων, δεύτερον η τροπολογία αυτή είναι γραμμένη με τέτοιο τρόπο σαν να έχει περάσει από τη γενική γραμματεία της κυβέρνησης αλλά και με τέτοιο τρόπο που δεν καταλαβαίνεις ότι παραχωρεί στα super market από εδώ και πέρα να δίνουν τσιγάρα».

Ακούστε το ηχητικό:

Δείτε επίσης:

Η Φώφη Γεννηματά στον Νίκο Χατζηνικολάου: Η Κεντροαριστερά για να πετύχει χρειάζεται μπέσα

Αντιδράσεις από την τροπολογία για πώληση τσιγάρων μόνο στα περίπτερα

Βίτσας: Αποκλείω να ενεργοποιηθεί ο κόφτης

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ