Η αφιέρωση του Παπαμιμίκου στη Σόνια…

Εκπλήξεις είχαν υποσχεθεί ο Ανδρέας Παπαμιμίκος και η Σόνια Σαββίδη για το γάμο τους. Και όντως υπήρξαν αρκετές…

Το έντονο ποντιακό χρώμα στα…προεόρτια και τον γάμο ήταν κάτι αναμενόμενο.

Εκείνο το οποίο δεν ήταν αναμενόμενο ήταν η απουσία σαμπάνιας και γαμήλιας τούρτας. Η…έλλειψη αντικαταστάθηκε από πολλά γλυκά που ήταν στο μπαρ, αλλά και χαλβά (που μάλλον, όπως είπανε οι προσκεκλημένοι, ήταν από τα μέρη του πρώην γραμματέα της ΝΔ, τη Λάρισα. Ο Παπαμιμίκος πάντως τίμησε δεόντως τα ταψιά με τον χαλβά).

Δύο εκπλήξεις επεφύλαξε ο Παπαμιμίκος για τη σύζυγό του:

Η πρώτη ήταν ένα βιντεάκι, με παιδικά σχέδια, που αναφερόταν στις διαδρομές των δυο νέων μέχρι να συναντηθούν, να ερωτευθούν και να παντρευτούν. Στο βίντεο ο Α.Παπαμιμίκος είχε αρκετά εξομολογητική και…αυτοσαρκαστική διάθεση.

Η δεύτερη έκπληξη ήταν γεμάτη αυτοσαρκασμό, αλλά και πολύ αγάπη.

Αντί για τον παραδοσιακό χορό του ζευγαριού, ο Α.Παπαμιμίκος πήγε στο πιάνο και αφιέρωσε στη σύζυγό του ένα δημοφιλές τραγούδι των Κραουνάκη-Λαζόπουλου.

«Όταν έχω εσένα μπορώ να ονειρεύομαι ξανά» τραγουδούσε και έπαιζε στο πιάνο για την αγαπημένη του ο Παπαμιμίκος. Οι φίλοι του τον περιτριγύρισαν και άρχισαν να τον πειράζουν, αλλά εκείνος συνέχιζε απτόητος! Οι προσκεκλημένοι διαπίστωσαν τις γνώσεις του Παπαμιμίκου στο πιάνο, αλλά…για τις ικανότητες του στο τραγούδι οι απόψεις ήταν διιστάμενες…

Ο ίδιος έπαιξε και τραγούδησε το τραγούδι μέχρι τέλους, γνωρίζοντας την… «αποθέωση» από χειροκροτήματα. Άλλοι είπαν για την τολμηρή προσπάθεια, άλλοι διότι τελείωσε…

Η Σόνια Σαββίδη, πάντως, έκπληκτη και ικανοποιημένη αγκάλιαζε τον σύζυγο της…

 

Διαβάστε επίσης

Το μενού, η σαμπάνια και τα αιωρούμενα τριαντάφυλλα στο γαμήλιο πάρτι του Παπαμιμίκου – ΦΩΤΟ

Παντρεύτηκαν ο Ανδρέας Παπαμιμίκος και η ανιψιά του Ιβάν Σαββίδη – ΒΙΝΤΕΟ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ