Θεοδωράκης: Τι μου είπε ο Βέλιος λίγες ώρες πριν πεθάνει

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αλέξανδρο Βέλιο, είχε το απόγευμα της Κυριακής ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.

«Κατά μία συνωμοσία της τύχης χθες το απόγευμα συνομίλησα με τον Αλέξανδρο καθώς βρέθηκα με έναν κοινό μας φίλο ο οποίος μου ανέφερε ότι με ψάχνει ο Αλέξανδρος. Τον πήρα τηλέφωνο και μου είπε ότι υπολογίζει να “φύγει” σε καμιά βδομάδα, ότι θέλει να το κάνει αξιοπρεπώς, ότι νιώθει πλήρης και ευτυχισμένος και μου ζήτησε να μην κάνω πίσω σε αυτό που και ο ίδιος ζητάει, στο να πάρουμε δηλαδή μία πολιτική πρωτοβουλία για το δικαίωμα των ανθρώπων να φεύγουν με αξιοπρέπεια», σημείωσε ο κ. Θεοδωράκης, στον ραδιοφωνικό σταθμο Αθήνα 9,84, αναφερόμενος στη συνομιλία που είχε με τον Αλέξανδρο Βέλιο, το απόγευμα της Κυριακής, λίγες ώρες πριν πεθάνει.

«Του υποσχέθηκα ότι αυτό θα γίνει. Άλλωστε τις τελευταίες μέρες συνεργαζόταν με έναν βουλευτή μας για την ύπαρξη ενός νομοθετικού πλαισίου, μίας νομοθετικής πρότασης και είναι κάτι που θα το κάνουμε. Είπαμε ότι θα βρεθούμε από κοντά τις επόμενες μέρες, κάτι που πλέον δεν είναι δυνατό. Τον αποχαιρετώ και θα τον θυμάμαι σαν ένα τολμηρό, αξιοπρεπή και ασυμβίβαστο άνθρωπο», πρόσθεσε ο Πρόεδρος του Ποταμιού. 

 

Ακούστε το ηχητικό

Πηγή athina984.gr 

Διαβάστε επίσης:

Αυτά ζήτησε με τις δύο επιστολές ο Βέλιος – ΦΩΤΟ

O Bέλιος δημοσίευσε σε βίντεο το «αντίο» του

Το συγκλονιστικό «αντίο» της συζύγου του Αλέξανδρου Βέλιου – ΦΩΤΟ

Πέθανε ο Αλέξανδρος Βέλιος – Συγκλονίζουν τα ιδιόχειρα σημειώματα που άφησε πριν «φύγει»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ