Ο Λεβέντης για τον Καλλιάνο: Αν ζητήσει συγγνώμη θα τον δεχθώ πίσω

Για την αποχώρηση του Γιάννη Καλλιάνου από την Ένωση Κεντρώων μίλησε για ακόμη μια φορά ο Βασίλης Λεβέντης, σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ. 

“Ο κ. Καλλιάνος την πάτησε γιατί στον Μητσοτάκη που θα πάει, όπως είναι η μεγαλύτερη πιθανότητα, τον πρώτο μήνα θα τον χαϊδεύουν, τον επόμενο μήνα θα τον πετάξουν στα σκουπίδια γιατί εκεί προηγούνται άλλα τζάκια. Μη νομίζει ο Καλλιάνος ότι τη δύναμη που είχε στην Ένωση Κεντρώων θα την έχει εκεί. Εκεί θα είναι ουραγός” είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Ερωτηθείς αν θα τον δεχθεί πίσω και τον συγχωρέσει στην περίπτωση που το μετανιώσει, ο κ.Λεβέντης απάντησε: “Δεν ξέρω, εγώ έχω μεγάλη καρδιά. Μεγάλη καρδιά. Αρκεί να ζητήσει συγγνώμη και να βγει στο λαό να πει «όλα αυτά που είπα ήταν ψευδή» . Αν το κάνει αυτό, γιατί με παρουσίασε ότι του είπα «αν ξανακάνεις κριτική στον Τσίπρα θα σε διώξω» ενώ εγώ του είπα «αν δεν μπορείς την πολιτική του κόμματος που είναι πολιτική μέτρου κέντρου ίσων αποστάσεων αυτή την πολιτική να εκφράσεις τότε να φεύγεις από το κόμμα». Γιατί δεν μπορεί ο εκπρόσωπος του κόμματος να πιστεύει άλλα και ο πρόεδρος άλλα”. 

Ο κ. Λεβέντης εκφράζει επίσης τη βούλησή του να συμμετέχει στη συγκρότηση του ΕΣΡ, αν ο πρόεδρος της Βουλής βάλει άτομα κύρους, ενώ αναφορικά με το διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών υπογραμμίζει ότι σέβεται το αποτέλεσμα και συγχαίρει τους νικητές.

Ο κ.Λεβέντης θα παραστεί στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ, καθώς, όπως λέει, ο πρωθυπουργός είναι θεσμός, αλλά αρνείται ότι θα μπει σε κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα καθώς συνεχίζει να υποστηρίζει τη λύση της οικουμενικής κυβέρνησης.

 Για το ταξίδι του στην Αμερική και τη ενδεχόμενη συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα διευκρινίζει ότι δεν έχει καμία σχέση το δικό του ταξίδι με τον πρωθυπουργό.

 Αναφερόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη υπογραμμίζει ότι θα είναι Δεξιά παρένθεση καθώς δεν θα καταφέρει να βρει 150 βουλευτές και η χώρα θα οδηγηθεί ξανά σε εκλογές με απλή αναλογική.

 

 Διαβάστε επίσης

Ο Καλλιάνος για τον Λεβέντη: Nα μην παραποιεί σκοπίμως την αλήθεια

Λεβέντης: Γι΄αυτό δεν μπορώ να συνεργαστώ με τον ΣΥΡΙΖΑ

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ