Ο Βρούτσης στον Λεβέντη: Η ΝΔ δεν βρίζει

Στον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη απάντησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης, μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη με αφορμή τη δήλωση του κ. Λεβέντη ότι «η θέση της Ένωσης Κεντρώων δεν είναι να βρίζουμε την κυβέρνηση, αυτό είναι δουλειά της ΝΔ».

«Θεωρώ προσβλητικό εκ μέρους του κ. Λεβέντη τον χαρακτηρισμό προς τη ΝΔ ότι υβρίζει τον κ. Τσίπρα» σημείωσε ο κ. Βρούτσης.

«Απευθύνεται ο κ. Λεβέντης σε ένα κόμμα που στην κορωνίδα της πολιτικής του είναι ο πολιτικός πολιτισμός» επεσήμανε ο κ. Βρούτσης και τόνισε: «είναι δημοκρατική υποχρέωση της ΝΔ να ασκεί αυστηρή κριτική».

Ερωτηθείς για τον Γιάννη Καλλιάνο και το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με τη ΝΔ, κ. Βρούτσης σημείωσε: «Πιστεύω ότι δεν υπάρχει καμία συνεργασία και καμία συνεννόηση».

Αναφερόμενος στον διαγωνισμό για τηλεοπτικές άδειες επανέλαβε ότι «η ΝΔ δεν αναγνωρίζει τη διαδικασία» και ότι όταν γίνει κυβέρνηση «θα προσπαθήσει να μην αδικήσει κι αυτούς που πήραν άδεια και κατέβαλαν τίμημα». 

Ακούστε το ηχητικό:

Διαβάστε επίσης:

Λεβέντης: Σε αυτό το κόμμα είναι πιθανό να ενταχθεί ο Καλλιάνος

Το “ευχαριστώ” του Καλλιάνου μέσω Facebook

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ