Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά από τη ΝΔ να αναγνωρίσει τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες

Τις σημερινές δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργου Κουμουτσάκου για τις τηλεοπτικές άδειες σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση που εξέδωσε, κάνοντας λόγο για προκλητική προθυμία της Νέας Δημοκρατίας να υπηρετεί το σύστημα της διαπλοκής, ενώ παράλληλα την καλεί να αλλάξει θέση και να αναγνωρίσει το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Η προθυμία με την οποία η Νέα Δημοκρατία υπηρετεί το σύστημα της διαπλοκής είναι προκλητική. Για μια ακόμα φορά, οι δηλώσεις του εκπροσώπου της Γ. Κουμουτσάκου, στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ περί “μη νομιμοποίησης” της διαδικασίας αδειοδότησης των καναλιών, εκφράζουν την αγωνία της ΝΔ για τη διαιώνιση του καθεστώτος αυθαιρεσίας εντός του οποίου λειτουργούν επί 27 χρόνια τα ιδιωτικά κανάλια στη χώρα.

Σε περίπτωση που ο κ. Κουμουτσάκος δεν το έχει αντιληφθεί, ο διαγωνισμός ξεκίνησε και θα ολοκληρωθεί. Όμως, η αυθαιρεσία και η ασυδοσία, τα θαλασσοδάνεια και το πάρτι της διαπλοκής, τελείωσαν.  Καιρός να το αντιληφθεί αυτό η ΝΔ, να αλλάξει θέση και να αναγνωρίσει το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες».

 

Διαβάστε επίσης:

Καλλιάνος: Γι’ αυτό αποχώρησα από την Ένωση Κεντρώων

Κομισιόν-ΕWG: Κάντε ό,τι συμφωνήσαμε, ο χρόνος τρέχει

Στο Μαξίμου τα σημειώματα υπουργών για τη ΔΕΘ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ