• Θα κλείσουν οι δρόμοι στην Αθήνα

  5:45 μμ, Παρασκευή 04 Μάι 2012 5:45 μμ, Παρασκευή 04 Μάι 2012

  Σε λίγες ώρες θα αρχίσει η διακοπή κυκλοφορίας που έχει προγραμματιστεί από την Τροχαία, λόγω της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης του ΠΑΣΟΚ στην πλατεία Συντάγματος.

  Η διακοπή κυκλοφορίας θα αρχίσει σταδιακά, ανάλογα με την προσέλευση του κόσμου, στους παρακάτω δρόμους, στους οποίους απαγορεύεται η στάση και στάθμευση από τις 8 το πρωί:

  - Λ. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας καθώς και στις καθέτους μέχρι την πρώτη παράλληλο.

  - Αθανασίου Διάκου, σε όλο το μήκος της στο ρεύμα εισόδου προς Λ. Αμαλίας.

  - Λ. Συγγρού, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αθανασίου Διάκου και του πεζόδρομου Διονυσίου Αρεοπαγίτου, στο ρεύμα εισόδου προς Λ. Αμαλίας.

  - Λ. Βασ. Σοφίας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

  - Φιλελλήνων, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους μέχρι την πρώτη παράλληλο.

  - Σταδίου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους μέχρι την πρώτη παράλληλο.

  - Πανεπιστημίου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους έως την πρώτη παράλληλο.

  - Πατησίων, στο τμήμα της μεταξύ της πλατείας Ομονοίας και της οδού Χαλκοκονδύλη και στις καθέτους μέχρι την πρώτη παράλληλο, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ομόνοια.

  - Πειραιώς, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Κολωνού και της πλατείας Ομονοίας και στις καθέτους μέχρι την πρώτη παράλληλο, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ομόνοια.

  Από την Τροχαία παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόκλησης κυκλοφοριακών προβλημάτων να αποφύγουν την κίνησή τους και στάθμευση των οχημάτων τους στις παραπάνω οδούς και να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων.

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα