Χατζηδάκης: Κάτι πάει στραβά στην κυβέρνηση

«Οι δηλώσεις του κ. Τόσκα και του κ. Πολάκη αποδεικνύουν ότι έχουμε κυβέρνηση που δεν συναντούμε σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες και δεν μπορούν να πείσουν τους ξένους ότι κάνουμε μια νέα αρχή» τόνισε την Παρασκευή στον ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωστής Χατζηδάκης.

«Κάτι πάει στραβά στην κυβέρνηση. Υπάρχει θέμα διάκρισης των εξουσιών και ανεξαρτησίας της δικαιοσύνης δήλωσε για τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, ενώ για τις αναφορές του Νίκου Τόσκα για διάλογο με τις συλλογικότητες των Εξαρχείων, ανέφερε πως «δεν γίνεται διάλογος με καταληψίες αυτό ξεπερνά τη φαντασία.»

«Αν η κυβέρνηση πιστεύει ότι πρέπει να νομιμοποιήσει τις καταλήψεις να φέρει νομοσχέδιο στη Βουλή και να τοποθετηθεί» τόνισε, κάνοντας λόγο για κυβερνητικό κρυφτούλι με τις καταλήψεις.

«Η κυβέρνηση έχει μετατρέψει τη χώρα σε χώρα του ‘‘ου μπλέξεις’’. Να ακολουθήσουμε το δρόμο της Κύπρου και της Ιρλανδίας με χαμηλότερες δαπάνες και χαμηλότερους φόρους… Δεν το καταλαβαίνει η κυβέρνηση, είναι δέσμια των ιδεοληψιών της» ανέφερε χαρακτηριστικά, ο Κωστής Χατζηδάκης.

Στο πλαίσιο αυτό, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, κάλεσε την κυβέρνηση «να κάνει συμμαχία με την κοινή λογική» για την ανάπτυξη της οικονομίας, αντί να υπονομεύει τις διαρθρωτικές αλλαγές. 

 

Πηγή skai.gr

Διαβάστε επίσης:

Ενόχληση Μαξίμου για την πρόωρη δημοσιοποίηση της συνάντησης των ηγετών του Νότου

Νέα επίθεση από Πολάκη σε δικαστές και εισαγγελείς

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ